Két luxus lakás, egészen egyedi kilátással!

Két luxus lakás, egészen egyedi kilátással!

Az ilyen panoráma tényleg ritkaság számba megy. A két luxus lakás között egyébként nincs kapcsolat. Csak az irigylésre méltó látvány, ablakon innen és túl!

Panoráma No.1!

Budapest, VII. kerület, Dohány utca, 142 millió Ft

“Budapest KÖZKEDVELT RÉSZÉN, a Dohány utcában, VÉDETT ÖVEZETBEN eladó egy ZSINAGÓGÁRA néző, 2 ERKÉLYES, magas emeleti, 90 m2-es, amerikai konyhás nappali + 2 KÜLÖN BEJÁRATÚ hálós, TELJES KÖRŰEN, MAGAS MINŐSÉGBEN felújított, DUPLA KOMFORTOS, utcai és CSENDES belső udvarra is néző, luxuslakás, KLÍMÁVAL FELSZERELT luxuslakás, a közelben parkolási lehetőséggel GARÁZSBAN!!”

Panoráma No.2!

Budapest, II. kerület, Bem rakpart, 199 millió Ft

“Parlamentre, Várra, Gellérthegyre, PANORÁMÁS, felújított, gyönyörű lakás a BEM RAKPARTON! 3 szobás, felújított, erkélyes, szuper lakás eladó teljes bútorzattal, liftes, szép házban!Ha értékálló befektetést keres, megtalálta! Remek lokáció, tömegközlekedés pár perc sétára!”

 

Tipp mindenkinek, panoráma nélkül is!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

A panoráma nyilván visszatérő motívum a blogon, elképesztő otthonokat lehet ezzel a kulcsszóval találni! Nem csak a fővárosban, de vidéken is sok-sok, pazar kilátással bíró ingatlan keresi leendő tulajdonosát. Mi mindig nyitva tartjuk a szemünket. És ön?

Panoráma témában