Na így fest egy fél milliárdos, XIII. kerületi lakás…

Na így fest egy fél milliárdos, XIII. kerületi lakás…

235 nm-es, 550 millióért kínált ingatlan képei kapcsán kattintottunk az ingatlanbazar.hu oldalán! Fél milliárdos ajánlat esetén mégiscsak szeretné az ember tudni, miről is van szó…

“Újlipótváros legelitebb részén, Szent István parkban egy gyönyörű, liftes Bauhaus téglaépület legfelső emeletén eladó egy exkluzív Penthouse lakás, filmbeillő Dunai és Budai hegyekre, örök panorámás, belső kétszintes, (VI. és VII. emeleti) duplakomfortos luxus ingatlan téli kerttel, privát konditeremmel és két teremgarázzsal. A lakás alapterülete: 245 m2
A teraszok összterülete 131 négyzetméter( ez nincs beleszámolva a 245 nm alapterületbe). A két teremgarázs: 33 , illetve 37 m2 – esek. A konditerem 81 m2.”

 

A fél milliárdos otthon margójára

 

Bár egy mezei halandó számára ez az összeg tényleg csillagászatinak tűnik, vannak olyan helyszínek, épületek és tilajdonságok, amelyek fényében a fél milliárdos ár már nem tűnik olyan elképesztőnek. A Szent István parkra néző épületekben lakáshoz jutni majdnem olyan ritkaság, mint Balaton parti házat szerezni.

A szóbanforgó penthouse otthonról egyébként már 2018. szeptemberében, valamint 2019. januárjában is írtunk. Az ár akkor először 570 millióról 585 millióra emelkedett. A fél milliárdos – pontosabban 550 milliós – ingatlan pedig most ismét elénk toppant. Érthető, hogy jelenlegi tulajdonosa nem kapkodja el az adás-vételt.

 

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?