Ritka kincs: eladó egy lakás egy Medgyaszay István villaépületben!

Ritka kincs: eladó egy lakás egy Medgyaszay István villaépületben!

A Medgyaszay István tervezte, négy lakásos villaépület eszmei értéke lehet, megfizethetetlen. A 147 nm-es lakásnak azonban van ára. Mutatjuk, hol és mennyiért juthat valaki egy igazi ínyencséghez a fővárosi ingatlanpiacon!

 

“Budapest XI. kerületében az Elek utcában vált eladóvá egy fantasztikus 147 nm-es, 3 szobás, 2 erkélyes tégla építésû ingatlan. A fantasztikus 4 lakásos villa épület Medgyaszay István 8211 Ybl Miklós díjas) tervei alapján készült el az 1920-as években. Az épület mögött közös használatú kert található, viszont az ingatlanhoz tartozik egy saját 12 nm-es tároló. A külsõ homlokzat 15 éve esett át felújításon, az elképesztõ lépcsõház pedig 2 évvel ezelõtt lett teljesen felújítva. Látványa pazar és lehengerlõ és igazán egyedi. 

A lakás egy 1 emeleti napfényes ingatlan, mely kialakítását tekintve 4 szobából, hallból, beépített veradából, erkélybõl, konyhából, 2 kamrából, kádas fürdõszobából és egy külön illemhelyiségbõl áll. Az ingatlan teljeskörû felújítást igényel, viszont elképesztõ lehetõségek rejlenek benne: akár több szoba kialakítása, két lakássá alakítása is megoldható. Közös költsége: 28 600 Ft hó mely tartalmazza a vízfogyasztást. Fûtését konvektorok biztosítják, 2 villanyóra és 2 gázóra van így ezek a költségek egyedi mérõ alapján fizetendõ. Az ingatlan Per- és Tehermentes és maximum 3 hónapon belül birtokba vehetõ. Közlekedése kiváló, közelben Villányi út, Függetlenségi park: 17,41,61 villamosok, 53,150,154 buszok.  […]”

További izgalmas fővárosi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Medgyaszay István ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?