Baranya aranya: szemet gyönyörködtető luxus Pécs belvárosából!

Baranya aranya: szemet gyönyörködtető luxus Pécs belvárosából!

Az ország nem csak Budapest rovatunk egy lenyűgözően szép otthonra bukkant Pécs belvárosában. Attól ugye, hogy valami nagy vagy épp drága, nem biztos, hogy elegáns és ízléses is. A most következő, 130 millióért kínált lakás viszont pont, hogy nagyon rendben van! Arról nem is beszélve, micsoda további lehetőségeket rejt magában a kiváló helyszínen található ingatlan. Fotók, alaprajz a hét eladó, pécsi ingatlanáról!

Luxus, Pécs, szépség!

 

“Pécs belvárosában impozáns épületben 101 m2-es luxus lakás eladó. A legmagasabb minőségben felújított lakás, az épület 2.emeletén található, pazar panorámával a Széchenyi térre. Az ingatlan nappalija tágas, napfényes, a nagyméretű hálószobából nyílik az otthon fürdőszobája, mely tusolóval és fürdőkáddal is ellátott. A különálló konyha és gardróbszoba szintén nagy méretű.”

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Pécs, a kultúra városa

 

A város hivatalos honlapján ez a cím olvasható a Baranya megyei, szinte már-már mediterrán hangulatú helyszínről. Aki járt már a POSZT-on, vagy csak beugrott egy-egy koncertre, előadásra, estleg Fishing on Orfű Fesztivál rajongó, jó eséllyel beleszeretett Pécs szépségébe.

Az ország ötödik legnagyobb települését – Budapest, Debrecen, Szeged és Miskolc után – a a rómaiak alapítottak Sopianae néven, a II. század elején. “A püspökséget 1009-ben Szent István király, az ország első egyetemét 1367-ben Nagy Lajos király alapította a városban. (Ma is itt működik az ország legnagyobb létszámú egyeteme, közel 34 ezer hallgatóval.) A középkori Pécset az ország kulturális, művészeti életének egyik központjává tette Janus Pannonius püspök, a magyar humanizmus nagy költője, a latin nyelvű magyar költészet legjelesebb képviselője.” olvasható a városról. Úgyhogy a “kultúra városa” cím egyértelműen és évszázadok óta kijár a baranyai kincsnek!

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?