Art deco csillár és márvány is van ebben a Király utcai luxus otthonban!

Art deco csillár és márvány is van ebben a Király utcai luxus otthonban!

Luxus 150 négyzetméteren, 220 millióért. Ezek persze csak a nyers számok és adatok. De mit rejt pontosan a hatalmas, polgári otthon? Az Art deco és az elegancia szerelmesei biztosan elégedetten nézelődnek az elérhető albumban…

Az Art deco és a modern élvezetek fúziója – részletek

 

“Király utcában, impozáns luxus 150 nm-en! VII. kerület, Király utcában egy felújított házban, egyedi, prémium minőségben berendezett, 3. emeleti, teraszos, nagyon világos, nappali + 2 hálószobás lakás eladó!

Az ingatlan páratlan berendezése és felújítása az alábbiak szerint került kialakításra. Morris & Co. tapéta.Igazi carrarai fehér márvány burkolatok a fürdőkben.Mindenhol 2,2 cm vastag hagyományos faparketta. Eredeti, kimondottan a lakásba készített Art Deco réz óriási csillár, márvány tartókkal, antik kristály csillár az előszobában. Az ingatlan központi helyszínéül a 80 nm-es konyha, étkező és nappali együtt került kialakításra. A Minőségi és egyedi bútorok teszik teljessé a tereket, és adnak egy magas minőségű életérzést az itt lakóknak. A konyha teljesen felszerelt és gépesített. Art Deco tálaló, Art Deco asztal, olasz márványpult. Minden konyhai gép a kávéfőző, beépített mosó-szárítógép beépített.

A hálószobákban új antik fejtámlával díszitett ágyak teszik kényelmessé a mindennapi pihenést. A 14 nm-es olasz belső loggia teljesen berendezett, növényekkel díszített, amelyekhez egy öntözőrendszer is kialakításra került. Műszaki állapota az ingatlannak szintén kiemelkedő. Simas szaniterek, Bugnatese csaptelepek, légkondicionáló új villanyvezeték. A kondenzációs kazán mellett egy 100 literes bojler teszi lehetővé, hogy egyszerre a 3 fürdőben működni tudjon a melegvíz és a fűtés.

Az ingatlant első sorban befektetőknek kínáljuk, az elmúlt években az országban forgatott külföldi filmek rendezői, szereplői bérelték! Kevés ilyen ingatlan található a belvárosban, szinte egyedülálló ajánlat, további részletekért kérem, hívjon bizalommal!”

 

További képek és alaprajz az Art deco-ban gazdag lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, portugál hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?