Népies hangulat, csodás, polgári otthon 91 nm-en

Népies hangulat, csodás, polgári otthon 91 nm-en

Bár a jelenlegi, népies motívumokkal operáló berendezések nem képezik az ajánlat tárgyát, izgalmas és inspiráló egy belvárosi, pesti lakás láttán szembesülni a ténnyel, milyen otthonossá válhat egy hely pár apróságtól. 91 nm, 85 milliós ár. Lássuk a részleteket!

Népies hangulat, megannyi lehetőség

 

“Eladó sorba került ez a 91 négyzetméteres, jelenleg 3 szobás (4 szobássá vagy 2 lakássá is alakítható), étkezős konyhás, külön wc-s magasföldszinti, utcai lakás egy rendezett házban saját tárolóval (8nm), műhellyel (16nm) és pincével.

Pár perc sétára vagyunk a Múzeum kerttől vagy másik irányban a nyüzsgő belvárostól. Így lehetőségünk van akár pihenni, sétálgatni vagy egy jó kávézó-étterem teraszán megpihenni. A lakás remek elrendezésű, jelenleg egy tágas hallba érkezünk ahonnan jobbra a konyha és kamra nyílik. Illetve a fürdő és a wc. Mindhárom utóbbinak a tágas lichthofra van ablaka, a konyhának pedig az udvar felé. Szemben a népies hangulatú nappalit találjuk, két oldalán a hálószobákkal. Mindhárom helyiség a nyugati fekvés miatt délután napfény árban úszik.

Jelen állapotában is egy nagyon kényelmes családi otthon.
Később azonban az igényeknek megfelelően remekül át is alakítható:
– A hall akár az étkezős konyha szerepét is átveheti később, így már 4 szobánk lesz. A konyhából kialakított pedig egy saját fürdőszobát is kaphat.
– Hasonló módon akár két külön bejáratú lakás is kialakítható belőle (ezt az alaprajzon az eltérő színekkel jelöltük is). Amik akár külön is értékesíthetőek, mivel a lakás két helyrajzi számon helyezkedik el.

A lakáshoz tartozik mellette egy 8 négyzetméteres saját tároló és egy 25 négyzetméteres műhely is a klasszikus pincerekesz mellett. Elsős sorban azoknak ajánlom akik biztonságban szeretnék tudni a pénzüket, akár otthonuknak akár befektetésnek képzelik el ezt a remek, jelenleg népies kincsekkel tarkított lehetőséget.”

További képek és alaprajz a népies, polgári lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?