Napozóterasz és versenyautós ágy: íme a hét legbarátságosabb lakása!

Napozóterasz és versenyautós ágy: íme a hét legbarátságosabb lakása!

Belsőkétszintes, extrém barátságos és vonzó lakásra bukkantunk a IX. kerületben. A napozóterasz bónusznak tűnhet, de tulajdonképpen minden annyira jó az eladó, 145 nm-es ingatlanban, hogy nehéz bármit is “extrának” nevezni. Fotók, fotók és még fotók!

Napozóterasz és társai – a lakás részletei

 

“A IX. kerületben ajánlunk egy bruttó 145 nm-es, belső két szinttel rendelkező 2+2 fél szobás, ÚJSZERŰ, 2 erkélyes (6 nm és 38 nm) okos otthont teljes berendezéssel. Az ingatlan tulajdoni lap szerinti mérete 123 nm.

A ház 2004-ben épült, és 24 órás portaszolgálat biztosítja a lakók kényelmét és biztonságát.
A beépített gépesített konyha, és a képeken látható összes bútor az ár részét képezi (a függönyöktől a terasz napozóágyakig, Bosch konyhagép,mosógépek,hűtök,redőnyök, az egy éves ülőgarnitúrától a bárszékekig, minden marad). Az ingatlanban minden egyedileg mérhető, a lakás fűtését és meleg vizét házközponti kazán biztosítja ,mely egyedi mérőórával felszerelt.”

 

A napozóterasz és a környék részeletei

“A lakáshoz tartozik egy 38 nm-es napozóterasz, mely a nappaliból nyílik, illetve az alsó szinten szintén található egy erkély ( 6 nm) mely az egyik hálószobából közelíthető meg.
Az ingatlan jelen állapotában össze van nyitva a szomszédos lakással, így a két ingatlannak nettó 254 nm az alapterülete, valóságban pedig 290 nm. A visszaválasztás egy kb 4 m hosszú válaszfal visszahelyezését jelenti az egyik földszinti szobában és egy emeleti szoba átjáróajtóval. A visszaválasztás kb egy hét-10 nap munka.

Az ingatlan mind közlekedési szempontból, mind infrastrukturális adottságai miatt kiváló választás mindenkinek, aki szeret a belvárosi nyüzsgő forgataghoz közel lenni, viszont közvetlen lakókörnyezetében nyugalomra vágyik. Itt mindezt megtalálja. A lakás ideális mérete és alaprajza miatt kiváló lehetőség befektetési céllal vásárlóknak és saját otthont keresők számára egyaránt. […]”

 

 

További képek és alaprajz a napozóterasz és a lakás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, portugál hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?