A hét ingatlana: Pódium ágy végre úgy, ahogy mi szeretjük!

A hét ingatlana: Pódium ágy végre úgy, ahogy mi szeretjük!

Bár a falra hajtható “Murphy” ágyak is kezdenek beszivárogni a magyar lakberendezési trendek közé, az ún. pódium ágy az, amelyért mi jó ideje rajongunk. A most következő, újlipótvárosi otthon így is, úgy is vonzó darab, de a praktikusan elrejthető alvóhely kialakítással abszolút viszi nálunk a pálmát!

A pódium ágyas lakásról, részletesen

 

A VÁROS SZÍVÉBEN, KÖZPONTI HELYEN, EGY HANGULATOS, FIATALOS, MODERN LAKÁS ELADÓ! Eladásra kínálom ezt a páratlan lehetőségekkel rendelkező fiatalos lakást. A ház 1950-es években épült, a kornak megfelelő klasszikus kialakítással.

Az ingatlan alapterülete 47 m2. A bejárattól az előszobába érkezünk, ahol hatalmas beépített szekrények kerültek kialakításra. Tovább sétálva érjük el a konyha, majd jobbra a fürdőszobát és WC-t. A folyosó végén a hangulatos nappaliba érkezünk, mely óriás klasszikus nyílászárói miatt rendkívül világos. A praktikus,átgondolt designnak köszönhetően a nappalirészt egy dobogón alakították ki, mely alatt található franciaágy kihúzható, így nem foglal helyet, mikor lakója nem használja azt. Az étkező az ablakok alatt található, a Kádár utcára néz, így az ingatlan egész nap világos és csendes. A lakás rendelkezik Airbnb engedéllyel. AZ INGATLAN TELJES BÚTORZATTAL ELADÓ!

ALAPADATOK:
– A XIII. kerület egyik frekventált részén található
– Szerkezete TÉGLA
– Az ingatlan vízzel, árammal ellátott
– A parkolás utcán, közterületen
– Az ingatlan felújított
– A lakrész hasznos alapterülete 47 m2, mely egy szobából, konyhából, közlekedőből, zuhanyzós fürdőből, WC-ből áll.

[…]
– Az ár IRÁNYÁR, tehát minimálisan ALKUKÉPES!”

 

További képek és alaprajz a Mammut közeli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?