Élet 15 nm-en, a Mammut szomszédságában

Élet 15 nm-en, a Mammut szomszédságában

Egészen apró lakásra bukkantunk a II. kerületben, karnyújtásnyira a Mammut és vonzáskörzete nyújtotta kényelmi lehetőségektől. Ha nem egy otthon ülő fajta, vagy nem szeret tárgyakat felhalmozni maga körül, ez a galériás otthon tökéletesen megfelelhet önnek!

A Mammut közeli garzonról, részletesen

 

“Felújított garzonlakás eladó a 2. kerületben. Nem a méret a lényeg, hanem a lokáció és a praktikum. Ez a 15m2 + kb. 10m2 galériás lakás tökéletes választás fiataloknak, egyetemistáknak, és időseknek egyaránt. Miért gondolom így?

Időseknek: Kilépve az épületből 5 méterre van a buszmegálló. 50m-es távolságon belül a metró, és villamosok, valamint a piac és a bevásárló központ (Mammut). A lakás földszinti, mindössze egy lépcsőn keresztül megközelíthető, így akadálymentesnek tekinthető. Udvarra néz, nem túl világos, viszont nagyon csendes központi elhelyezkedése ellenére.
100 méteren belül található gyógyszertár, abc, kifőzde, minden amire a mindennapok során szükség lehet. A Millenáris megújult parkjával egy békés, nyugodt szabadtéri lehetőséget biztosít a környéken élőknek.

Fiatalok / Egyetemisták: A legtöbb mai fiatal szinte csak aludni jár haza, nem igényel nagy teret. Emlékszem annak idején én is egy hasonló méretű szobát béreltem. Ami fontos volt, hogy biztonságos legyen a környék, az egyetemre, munkahelyre egyszerűen bejussak, illetve jó tömegközlekedés legyen éjjel nappal (4-6 villamos), így a szórakozást követően is egyszerűen haza találjak.

A Mammut mellett található lakás 3 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, így semmilyen ráfordítást sem igényel, azonnal költözhető. Fekvő galériát alakítottak ki, ahol található plusz tárolási terület is. A ház jó állapotú, karbantartott, mindössze 9 lakás van az épületben.”

 

További képek és alaprajz a Mammut közeli lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?