A türkiz jegyében megálmodott okoslakás tulajdonostól eladó!

A türkiz jegyében megálmodott okoslakás tulajdonostól eladó!

Világos, nyáriasan kellemes hangulatot sugárzó, a türkiz kék színnel feldobott angyalföldi lakás tulajdonostól megvásárolható. 49,9 millió forintért! A Rákos patak karnyújtásnyira kínálja, míg az 55 nm-es otthon egyenesen hazahozza a nyugalmat.

A tulajdonostól eladó lakásról

 

“[…] A lakberendezői tervek alapján igényesen felújított és berendezett KÉT SZOBÁS, udvari teraszos lakás kiváló állapotú, AKADÁLYMENTESEN megközelíthető. A lakás területe a tulajdoni lap szerint 55 nm. Önálló, UDVARI TERASSZAL rendelkezik, melynek mérete 6 nm. A lakásba belépve világos előszoba várja, ahol padlótól plafonig érő, beépített előszobabútor biztosít praktikus tárolási lehetőséget. Innen már a légkondicionált nappali-étkező meghitt hangulatú oázisa csábít finom ebédek utáni ejtőzésre és vidám társasjátékozásra a kandalló előtti csodálatosan puha szőnyegen.

A nappaliból bepillantást nyerünk a különálló, mégis nyitott, tágas séfkonyhába. Ez az önfeledt alkotás helyszíne, ahol minden eszköz elfér és rendelkezésre áll:

  • magas, elegáns beépített hűtőszekrény extra méretű fagyasztórésszel,
  • kényelmes magasságban elhelyezett légbefúvásos, öntisztító sütő húshőmérővel, pizza- és kenyérsütő funkcióval,
  • sokoldalúan használható és gazdaságos indukciós főzőlap,
  • csendes, mégis nagy teljesítményű design páraelszívó, mely a keletkező párát a kültérbe vezeti,
  • időtálló és strapabíró, elegáns gránit mosogató;
  • extra víz- és energiatakarékos, tágas beépített mosogatógép, mely csak az örömet adó konyhai tevékenységeket engedi át Önnek.

A különösen nagy méretű, elegáns, letisztult fürdőszoba kiváló színtere egy relaxáló fürdőnek vagy frissítő zuhanynak. A tágas hálószoba nyugodt, madárcsicsergős utcára néz. A hófehér bőrkárpitos, kényelmes franciaágy mellett egy álomszerű, függőfoteles olvasósarok is helyet kapott, mely otthoni munkavégzésre is alkalmas, ha a Tulajdonos életformája úgy kívánja.A földszinti, mégis világos, kelet-nyugati tájolású lakás nagy ablakain reggel a hálószobába, délután pedig a nappaliba árad be a fény. Kellemes, 283 cm-es belmagassága tágas, szellős és otthonos térérzetet kelt.

Korszerű újdonságok az eddigi tulajdonostól

 

Új otthonában az okos és korszerű megoldások széles tárháza mind az Ön kényelmét szolgálja:

  • hőszigetelt redőnyei mozgását okoseszközének segítségével előre meghatározhatja, így minden reggel napsütésre ébredhet
  • távolról vezérelhető hűtő-fűtő, páraelszívó klímaberendezése segítségével már hazaérkezése előtt beállíthatja a kívánt beltéri hőmérsékletet, így ötvözheti a kényelmet az eleganciával a legnagyobb zimankóban vagy kánikulában is, kompromisszumok nélkül
  • a hálószobában és a nappali kanapéja felett okoseszközről is irányítható világítás működik, melyen a színek, a fényhőmérséklet és a fényerő végtelen variációinak skáláján néhány érintéssel új fényekbe öltöztetheti a teret, ideális körülményeket biztosítva az elmélyült olvasáshoz, önfeledt szórakozáshoz és meghitt kikapcsolódáshoz egyaránt
  • a bejárati ajtó hőszigetelt, biztonsági záras ajtólappal szerelt. Az ablakok műanyagtokozással és hőszigetelt, thermoplán üvegezéssel rendelkeznek.
    * összes ablaka és a teraszajtó is nyitható szúnyoghálópanellel rendelkezik, gondoskodva a nyári éjszakák nyugalmáról
  • a konyhában és a fürdőszobában páraelszívó készülék, a nappaliban pedig a légkondicionáló készülék páraelszívó funkciója gondoskodik a kiváló levegőminőségről a mindennapokban
  • vadonatúj, igényes olasz burkolatok és újjávarázsolt, valódi faparketta teremti meg a minőség atmoszféráját a lakás minden szegletében

 

A puha, kuckós kiegészítők révén a lakás jelenleg a mediterrán tengerpartok életörömét idéző kék-fehér színekben pompázik. Ez azonban nem szab határt az új Tulajdonos kreativitásának, hiszen a tisztaságot, nyugalmat sugárzó felületekre átalakítás nélkül álmodhat bármilyen új stílust, szín- és formavilágot.

[…] A lakás tehermentes és azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon.
KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNNYAL: 49,9 millió forint. Bútorral vagy bútor nélkül? A választás az Öné. A vételár részét képező beépített bútorokon, gépeken, szanitereken és mennyezeti lámpákon kívül az összes bútor és dekoráció külön megegyezés alapján elérhető. Jöjjön el, és győzödjön meg a saját szemével, hogy a lakás élőben még szebb, mint a képeken! Várom hívását, természetesen hétvégén is rendelkezésre állok a lakás TULAJDONOSAKÉNT.”

 

További képek és alaprajz a tulajdonostól megvásárolható lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?