Ki mondta, hogy gyerekkel nem lehet stílusos lakást fenntartani? Egy eszelős budai otthon!

Ki mondta, hogy gyerekkel nem lehet stílusos lakást fenntartani? Egy eszelős budai otthon!

A Halászbástya lábánál, a Donáti utcában kínálnak eladásra egy 78 nm-es ingatlant. Ha az ember nem szülő. akkor is szeret véleményt formálni azokról az otthonokról, ahol az “aprósütik” az urak. Lehet élni káosz nélkül gyerekkel? Az hagyján, de még dizájnosan is! Egy 99 milliós lakás képei következnek!

“I. kerületben a Halászbástya lábánál, a D O N Á T I UTCÁBAN eladó egy örökpanorámás, legfelső emeleti, két terasszal rendelkező lakás az utca leghangulatosabb macskaköves részén. Ha szeretne közel lenni a belváros nyüzsgéséhez, de mégis nyugalomra vágyik, akkor ez a környék tökéletes választás. A Deák Ferenc tér innen csupán egy 15 perces séta, mégis igazi kisvárosi hangulat fogadja, ha hazaér. A Budai Vár, a Várbazár, Lánchíd…mind kivételes díszletei lehetnek a mindennapi életének. Kisgyerekes családoknak is ideális, mivel a környéken számos bölcsőde, óvoda, játszótér található. Egy jó kávéért vagy hangulatos vacsoráért sem kell autóba ülnie: bármerre is induljon el, 5 perces sétára minden irányban talál kedvére valót.
01

A lakás 3 éve teljes felújításon esett át, melynek eredménye egy világos, modern családi otthon lett. Az előszobából nyílik az étkezős konyha, a nappali, ahonnan az erkélyre kilépve csodás panoráma tárul elénk. A két hálószoba külön bejáratú, ezek közül az egyikből egy egyedi hangulatú teraszra jutunk, ami tavasztól őszig családi vacsorák helyszíne lehet.A lakásban távfűtés működik. A társasház FELÚJÍTOTT, HŐSZIGETELT, kis lakásszámú és jó lakóközösségű.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 99.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 78 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1
  • Fűtés típusa: Távfűtés

02aű

02b

02

03

01a

04