Álom házikót 6,45 millióért? Heves után a Nógrád megyei mátrai nyaralókat is átnéztük!

Álom házikót 6,45 millióért? Heves után a Nógrád megyei mátrai nyaralókat is átnéztük!

Mátraalmás és Szuha különös, mágikus hely. A település olyan kicsi, hogy már kocsmája sincs egy jó ideje. Van azonban helyes kisbolt, szabadtéri színpad és persze nyugalom! Na meg egy kiváló túraútvonal fel Galyatetőre. És hogy hova térhet vissza a kiránduló saját ingatlanába? Mutatjuk a ritkaságot!

Pihenésre, kikapcsolódásra vágyók figyelem! A Mátra lábánál, a Szuha településhez tartozó Mátraalmáson, festői környezetben hétvégi ház eladó! A kő és tégla szerkezetű nyaraló alsó szintjén található egy nappali, konyha, fürdőszoba, wc, terasz, a tetőtérben 2 szoba, közlekedő. Részben alápincézett. A csodálatos panoráma és a természet közelsége még hangulatosabbá teszi az itt töltött napokat.
A szobák szőnyegpadló, a többi helyiség PVC burkolatot kapott. A nyaraló fűtése kályhával biztosított, az épület jellegéből adódóan gyorsan felmelegszik, ezért télen sem jelent gondot ha nincs folyamatosan fűtve. Elektromos áram, vezetékes víz, csatorna közművesítve van, de a telken található kútból is megoldható az ingatlan vízellátása. A ház alól a talajvíz elvezetését kiépítették, a gázcsonk a telken belül található, hozzájárulás kifizetve.
A nyaralótól 50 méterre található a település központja, ahol nyáron szabadtéri színpad várja az érdeklődőket. A közelben halad a kék túra útvonal, Galyatető gyalogosan is megközelíthető, a horgászat szerelmeseit a Maconkai-tó várja. Autós forgalom a környéken nagyon csekély, ezért a mindennapi gondok elől menekülők élvezhetik a csendet, nyugalmat, madár csicsergést vagy a patak csordogálását. Az év bármely évszakában ki tudja használni a hely adottságait. A természet és a túrázás szerelmeseinek igazi drága kincs egy ilyen hétvégi ház. Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bátran, garantáltan bele fog szeretni!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 6.450.000 Ft
  • Alapterület: 53 nm
  • Telekterület: 420 nm
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó

01

01a

01b

02

03

03a

További képek az eladó házikóról az ingatlanbazar.hu oldalán!