Hogy lehet egy 68 nm-es, szuper óbudai lakás csak 29,9 millió forint?

Hogy lehet egy 68 nm-es, szuper óbudai lakás csak 29,9 millió forint?

A fotók alapján a kínált ingatlan teljesen rendben van, a négyzetméterár azonban különös. Még úgyis, hogy a tulajdoni lapon “csak” 58 nm szerepel. Persze a hirdetés közepén kiderül, miért a nagy kedvezmény. A fotók azonban nem adnak okot a körülményektől való félelemre. És hogy miért az alacsony ár? Mutatjuk!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 29.990.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 68 nm
  • Emelet: félszuterén
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

Egyedi lehetőség a piacon! Budapesten a III. kerületben található Kenyeres utcában eladó, egy tulajdoni lapon 58 nm-s, de ténylegesen (lemérve) 68 nm-s, 3 szobás lakás. Az ingatlan az utóbbi években egy teljeskörű felújításon esett át, melynek keretein belül cserélve lettek a villany vezetékek, vizesblokkok és energiatakarékos és szemkímélő LED világítás, kis fogyasztású, minőségi, programozható és időzíthető elektromos fűtőpanelek kerületek beszerelésre.
00a
01
Tulajdoni lap alapján az ingatlan földszinti, de a földszintről pár lépcsőfokot kell lemenni, hogy megközelíthető legyen a bejárat, így az ingatlan félszuterén. Ezáltal tulajdoni lapon nem lakásként van feltüntetve, így csak és kizárólag készpénzes vevő jelentkezését várjuk. Ezen paraméter miatt határoztunk meg a piachoz képest minimum 30%-al alacsonyabb vételárat a környékbeli árakhoz képest!

A kis lakásszámú társasház az utóbbi években korszerűsítésen esett át. Felújításra került a tető, a külső homlokzat és a lépcsőház is. Az ingatlant nyugodt szívvel ajánlom, olyan venni vágyónak, aki saját célra keres, hiszen az utóbbi 3 évben egy 3 tagú család otthonaként szolgált minden igényt kielégítve. Befektetők számára is kiváló, hiszen a nappali + 2 szobás elrendezés miatt nagyon jól kiadható a kítűnő lokáció miatt, így az alacsonyabb piaci ár miatt jóval nagyobb éves %-os megtérülést lehet realizálni, mint a piaci áron megvásárolható lakások esetén. A vételára beépített konyhabútort és a fürdő kötelező elemeit tartalmazza. Minden más ingóság megegyezés kérdése.

02
03
04
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!