Élne az arany és a fehér vakító csillogásában? 15 fotó segít dönteni!

Élne az arany és a fehér vakító csillogásában? 15 fotó segít dönteni!

Egy V. kerületi ingatlan kapcsán már meg sem lepődünk, ha extrém előkelő. A most következő, 147 nm-es lakás viszont emel a téten: ámulatba ejtően lenyűgöző, vagy inkább már “túl sok” a 247 milliós ingatlan enteriőrje? Döntse el mindenki maga!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 249.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 147 nm
  • Szobák száma: 4

Leírás

PESTI DUNAPARTON BERENDEZETT LUXUSLAKÁS ELADÓ

Az V. kerület legkedveltebb részén, a Belgrád rakparton, eladásra kínálunk egy 146 + 2 nm erkéllyel rendelkező, 4 szobás, 2 fürdőszobás, klímás, rendkívül magas színvonalú, egyedi belsőépítészetű luxus lakást, mely sajátos hangulatú, lélegzetelállítóan gyönyörű.
A gépesített konyha és a belsőépítészet részét képező óriás beépített bútorok a vételár részét képezik. ( a virágok és dísztárgyak, szőnyegek nem.)

00
01a
01
01b
02
Az ingatlan egy kívül, belül teljesen felújított, folyamatosan karbantartott és rendszeresen takarított ház 5. emeletén található. A házban egy nagy méretű lift biztosítja a kényelmes feljutást. A lakásban, klíma, elektromos kandalló, óriási angol stílusú konyha, riasztó, kristálymozaikkal díszített fürdőszobák, amerikai lábazati panelek, kárpitozott falak, nagyméretű smart televízió készülék, kazettás , díszített mennyezetek, és még sok más extra teremti meg a semmihez nem hasonlítható életérzést. A nagyfürdőben üvegfal mögé lett elrejtve a mosógép, a szárítógép és a szennyes tartó helye.
03
04
05

A lakáshoz 2 nm-es, Dunára és Gellérthegyre részpanorámás, ERKÉLY is tarozik, mely a hasznos alapterületbe nincs beleszámítva. A lakásban teljes felújítás történt, mely magába foglalja az összes elektromos vezeték, víz és lefolyórendszer teljes cseréjét.
Fűtése: GÁZ CIRKÓ fűtés. Elektromos redőnyök, új, műagyag nyílászárók, kristálymozaikkok, olasz különleges tapéták, kárpitozott falak, vitrinek és még sok extra teszi a lakást igazán egyedivé és különlegessé.

06
06a
A közös költség 35 ezer Ft.
Az ingatlan tehermentes.
Belmagassága 365 cm.
További képek az eladó luxus lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!