Önnek számít az eladó ízlése? Avagy bútor teszi a hirdetést?

Önnek számít az eladó ízlése? Avagy bútor teszi a hirdetést?

Számtalanszor írtunk már arról, minden ingatlanban van fantázia, nem számít, éppen hogy fest  – a sokszor csak rosszul befotózott – “áru”. Van azonban a túl jól berendezett, eladó lakások esete, amikor szinte az eladóba szeretünk bele. Ön el tud vonatkoztatni az ilyen fotóktól? Csábító képek Budapest VIII. kerületéből!

Nyilván ön is kattintott már olyan hirdetésre, amelynek index képe elkapta a tekintetét. Talán nem is az ár vagy a helyszín számított. Csak egy gyönyörű asztal, egy hívogató ágy vagy épp egy remek konyhabútor ragyogó imidzse.

A kérdés ilyenkor az, el tudunk-e vonatkoztatni a vak szerelemtől, amelyet egy másik ember ízlése lobbant lángra? Mert jó eséllyel azok a bizonyos berendezési tárgyak nem lesznek mindig az ingatlanban. Persze ha előttünk egy hozzánk hasonszőrű, vagy még inkább igényes tulajdonosa volt a lakásnak, az csak jót jelenthet. Megnyugtató érzés, ha nem egy kaotikusabb életstílusú ember után foglaljuk el új otthonunkat.

A káprázatos lakberendezéssel azonban érdemes vigyázni. A vágy és vonzalom egészséges. De ahogy párt sem a ruhája – főleg nem az exe által finanszírozott darabok- alapján választunk, úgy lakást sem az aktuális berendezés miatt kéne. Mert a kapcsolatokban is egyszer eljön az este és lekerülnek a ruhadarabok…

Random válogatás a VIII. kerület néhány eladó lakásából, ahol jó eséllyel kellemes emberektől vásárolhatunk ingatlant!

Ugyanez képek és a piros, valamint a sárga kiegészítők nélkül…? További képekért katt ide!

kep

Azok a székek lehet, hogy nem lesznek örökké velünk. Pedig kiválóan ellenpontozzák a szürke és az ezüst árnyalatait! További képekért katt ide!

kep1

Hát igen. Elegáns bútorok. És egy festmény, amihez még a lámpák fénye is passzol… További képekért katt ide!

kep2

Vonzó geometriák. További képekért katt ide!

kep3

Bár a csempe jó eséllyel marad, a krómozott felületeknek jó eséllyel búcsút kell intenünk. További képekért katt ide!

kep4

Tükör és tároló. Hjaj… További képekért katt ide!

kep5

Mondjuk mi nem csak a festményt, de a bringákat is megtartanánk…További képekért katt ide!

kep6

További dizájnos lakásokért a VIII. kerületben kattintson az ingatlanbazar.hu oldalára!