Nekem a Balaton a…Lido! Régi kedvenc új tálalásban!

Nekem a Balaton a…Lido! Régi kedvenc új tálalásban!

Balaton, déli part, aranyhíd. Fejelgetés a derékig érő vízben, főtt kukorica, csavaros fagyi, lángos. Nemzedékek számára meghatározó nyári emlékek, felejthetetlen szünetek a “magyar tengernél”. Azok, akik már kinőttek a kempingek és faházak nyújtotta élménekből, mostantól szemet gyönyörködtető lakásokban élvezhetik a Balaton közelségét! És ha úgy tetszik, akár új életet kezdhetnek Balatonlelle új különlegességében, a Lido Riviera-ban!

A balatoni régió egyik legkiemelkedőbb ingatlan projektjére bukkantunk, amelyben

az egyedi minőségű élettér és a hozzá kapcsolódó sokrétű szolgáltatások, a környezet és a Balaton adta egyedi hangulat találkozik az átgondolt tervezéssel és a minőségi kivitelezéssel”.

002A Balatonlelle szívében álló, egykori Hotel Lidó*** területén magas minőségű, sokféle igényt teljesítő új építésű lakások és stúdiók közül választhatunk. Akár XXI. századi kényelmet nyújtó nyaralót, akár új otthont keresünk, esetleg befektetési céllal vásárolnánk, mindenképp jól járunk a Dél-Balaton egyik legbájosabb nyaralóvárosának közepén épülő, a vízpart szomszédságában álló, lendületes tervezői kreativitással készülő pompás épületegyüttesben.

[Archív fotó: balatonlelle.net]

A környék infrastruktúrája, remek természeti adottságai, lenyűgöző fekvése miatt minden tekintetben tökéletes választás azoknak, akik ragaszkodnak a komfortos, urbánus környe- zethez, mégis igénylik a természet és a víz közelségét is.

A Lido Riviéra nyaralóként is kiváló alternatíva, mivel az ingatlan besorolása lakóingatlan, így a leendő tulajdonos mentesül a nyaralók után fizetendő szokásos extra járulékoktól.

Befektetőként sem érdemes másfelé keresnie a régióban. A frekventált tavasztól őszig tartó üdülő időszakban akár rövid időszakokra, üdültetési céllal is jó feltételekkel lehet kiadni a lakásokat.

2015_1119_blelle_lido_cam010-2

És hogy mit kaphatunk a pénzünkért?

Az új épületben a kisebb, 1, 1+2 félszobás studiólakásoktól kezdve a középesméretű, gyermekes családok számára is ideális, több szobás lakásokon át az exkluzív penthouse lakásokig kínálunak ingatlanokat, igazodva a felmerülő igényekhez.

A modern és elegáns kialakítás mellett fontos szempont lehet az alacsony rezsiköltség is, melynek biztosítására is odafigyeltek a tervezők.

A lakások “extra kiegészítő tartozékai”

  • kávézó
  • medence
  • autóbeálló
  • reggeliző bár
  • fedett garázs
  • kerékpár tároló
  • tároló helyiségek

Irány tehát a Balaton! Jöjjenek az új élmények, kevesebb nomád életérzéssel, több kényelemmel és luxussal, hogy a pihenés még édesebb legyen!

További képek, látványtervek és részletek az alábbi linkre kattintva érhetőek el!