Látszó gerenda-orgia: egy álom lakás Kaposvár belvárosában

Látszó gerenda-orgia: egy álom lakás Kaposvár belvárosában

Csodás hangulatot áraszt a most következő, Kaposvár történelmi belvárosában kínált otthon. A belső kétszintes szépség fotói magukért beszélnek. De mennyi az annyi?
“Kaposvár történelmi belvárosában kínálok megvételre egy első emeleti, garázzsal és udvarral is rendelkező igazán stílusos, egyedi hangulatú belső kétszintes lakást. A tégla építésű ingatlan egy kis lakószámú, és jó közösségű társasház első emeletén található. A 104 m2-es lakás elosztása élhető tereket biztosít, a látszó gerendák pedig egyedi hangulatot kölcsönöznek a tereknek. A lakásban a méretes amerikai konyhás nappalin túl további 3 félszoba, fürdőszoba, mosókonyha, kamra, és egy gardrób helyiség is telyet kapott.

A lakás fűtéséről kombi(cirkó) gázkazán gondoskodik, az ingatlan fenntartási költsége meglehetősen kedvező. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, illetve egy további gépkocsi számára biztosított beállóhely, egy udvarrész, továbbá egy terasz használati joga is. További tárolási lehetőséget biztosít a tágas, saját használatú pince is. Az ingatlan irányára igény esetén a teljes bútorzatot (beleértve a gépesítést) is tartalmazza. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!