Tereskei ház tágas terekkel társát keresi!

Tereskei ház tágas terekkel társát keresi!

A most következő tereskei, kellemes családi házban jó eséllyel elég sokan elférnek. De kisebb létszám esetén is jól hasznosíthatóak a világos, szellős terek. Irány Tereske!

“1960 négyzetméteres telken fekvő, újszerű állapotú, 240 négyzetméter alapterületű családi ház eladó Tereskén. A tereskei ingatlan lakótere 2 szinten helyezkedik el, 195 négyzetméteren, amiben egy nappalit, 4 db szobát, 2 db fürdőszobát, konyhát, spájzot, előszobát, garázst találunk. A nappaliból két kijárat nyílik egy 45 négyzetméteres, hátsó kertre néző, tágas teraszra. A ház alatt egy 80 négyzetméteres pince kapott helyet, ami két garázs részből és kazánházból áll. 

A tereskei ház tégla építésű, 10 cm hőszigeteléssel ellátott. Földszintjén részben padlófűtés, részben radiátorok adják a meleget, az emeleten radiátorok. A hőtermelő egy vegyes tüzelésű kazán. A melegvíz-ellátásáról egy 200 literes villanybojler gondoskodik. 2020 decemberében nyerte el az ingatlan a végső állapotát, ekkor fejeződött be az építése. Az eredeti épület nagyjából 50%-a 1994-ben épült, ez a falakat, a teraszt, a tetőt takarja. A ház többi része újonnan kialakított.  […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!