Még mindig szuper megoldás egyetlen fal színesre festése!

Még mindig szuper megoldás egyetlen fal színesre festése!

A mindent elborító, harsány vagy épp sötét színű szobák helyett egyre inkább dívik az egyetlen fal színesre festése. A most következő, jó példaként bemutatandó lakás azúr színnel dolgozik a nappaliban. Míg a többi helyiség pasztell, halvány színekkel nyugalmat áraszt, a nappaliban pezsgő energiát érezhetünk, már a fotókat elnézve is.

“Nyíregyházán az Arany János utcán, tágas 68 nm-es, magasföldszinten lévő, 3 szobás, gázfűtéses, tégla építésű lakás, saját 16 nm-es tárolóval, valamint 17 nm-es garázzsal egyben eladó. Mért távfűtéses, műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel felszerelt, járólap és laminált parketta burkolattal, beépített konyhabútorral, új fürdőszobával, 3 külön nyíló szobával, saját 16 nm-es tárolóval, 17 nm-es garázzsal megvásárolható. […]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?