Egy helyes, 60 nm-es házikó Balatonlellén és “az utolsó hatalmas telkek egyike”

Egy helyes, 60 nm-es házikó Balatonlellén és “az utolsó hatalmas telkek egyike”

Mintha valami western film címét olvasnánk, úgy hangzik a fenti leírás. Egy biztos, találtunk egy szuper ingatlant, rajta egy 60 nm-es, hangulatos épülettel, csodás tájon és területen. Jöjjön “az utolsó hatalmas telkek egyike”!

“Az utolsó hatalmas telkek egyike. A nagy telek egy domboldal mindkét oldalát érinti. Az egyik oldalon részpanorámával a Balatonra, a másik oldalon pedig akácos, árnyas, fás udvar 60 nm-es felújított lakóházzal és gépkocsibeállóval. 

Az ingatlan tökéletesen alkalmas hétvégi kikapcsolódásra, nyugodt pihenésre vagy mindazoknak, akik teljesen szeretnének kiszakadni a hétköznapokból és egy eldugott, természetközeli csendes helyen töltődnének fel. A nagy telek egy része jelenleg hárs- és tölgycserjékkel van beültetve, másik részén mogyoróbokrok találhatóak, míg elöl árnyat adó akácfák rejtik a telken található mesebeli kis lakot. 

Az impozáns méretű telek remek lehetőségeket rejt magában, felhasználásának szinte csak a képzelete szab határt. Ha személyesen is megnézné eme nyugodt, madárcsicsergős birtokot, akkor hívjon és tapasztalja meg, hogy mit tud nyújtani egy ilyen természetközeli, zárt ingatlan! […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, “az utolsó hatalmas telkek egyike” ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?