Eladó Nyírpazony szépe…

Eladó Nyírpazony szépe…

Már nem egy csodás kinézetű nő, hanem egy elképesztően jól festő ház. A Nyírpazony területén kínált, 299 nm-es ingatlan és a hozzá tartozó telek azonnal megragadta a fantáziánkat. Már csak a vételárra volna szükség…

 

Nyírpazony szépéről, részletesen

“Nyírpazonyi családiház eladó! A ház téglából épült, hőszigeteléssel és a gáz cirkó fűtésen kívül még egy hatalmas dupla falú kandallóval is ellátták. Ez mai „energiaválságban” kifejezetten költséghatékonnyá teszi a ház fűtését. Ezen felül bővített az áramköre, így igény szerint korszerű, elektromos fűtési technológiára válthat. Pl.: Hőszivattyú, további klímák felhelyezése, a már meglévő 3,5 kw teljesítményű mellé. További költséghatékonyság érdekében napelemek is telepíthetőek. Könnyedén kialakítható még egy külön bejáratos hálószoba a jelenlegi kivitelezésből. 

A kert szépségéről az automata öntözőrendszer, míg a lakók biztonságáról kamerarendszer, kényelmükről pedig a távirányítású kerti világítás, az infraszauna, biliárd terem és a bár gondoskodik. Parkolni a 27 négynetméteres, hosszanti kialakítású garázsban 2 autó kényelmesen elfér, a telken belül pedig még egy zárható, és egy fedett beálló is található. 

Tárolási lehetőségnem sincsen híján a ház, ugyanis az udvaron és a szuterén szinten is találhatók tárolók. Mindkettő szigetelt/téliesített. Közlekedésből valósággal verhetetlen a ház, hiszen pillanatok alatt elérhető Nyíregyháza, illetve a közelben lévő bevásárló parkja, akár csúcsidőben is. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Nyírpazony ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?