“Csendes garzon, jó helyen!”

“Csendes garzon, jó helyen!”

A 34 nm-es, nem is annyira apró garzon kapcsán a fa felüleletek és a fény fogta meg a tekintetünket. Önnek mi a legfontosabb egy kisebb alapterületű lakás kapcsán?

 

A VI. kerületi garzon részletei

 

“Eladó sorba került ez a 34 négyzetméteres, 2. emeleti, udvari, világos, galériás, ablakos konyhás, folyosó végi, hangulatos, egy szobás kis garzon lakás remek közlekedés mellett. A VI. kerület külső részén járunk, közel a Városligethez, Westendhez, Andrássy-hoz. Ez a lokáció egyben a remek közlekedést is magával hozza, trolik, buszok, és a metró is pár perc sétára van.

A garzon lakásunk a második emeleten helyezkedik el, a gang sarkából egy kis folyosó végén van a bejáratunk, ahol akár a kerékpárunkat is tárolhatjuk. Az étkezős konyhába lépünk be, innen nyílik a fürdőnk és a szoba is. A nagy ablakok a hátsó udvarra néznek, ennek a kombinációnak köszönhetően a lakás mindig világos és csendes. A kicserélt nyílászáróknak köszönhetően a rezsi nagyon alacsony. Első sorban azoknak ajánlom a garzont, akik biztonságban szeretnék tudni a pénzüket, akár otthonuknak akár befektetésnek képzelik el ezt a csendes kis lakást.”

További részletek és fotók a garzon lakás kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?