Retro hangulat, hatalmas lehetőség Somoskőújfalun!

Retro hangulat, hatalmas lehetőség Somoskőújfalun!

Első látásra beleszerettünk a klasszikus vonalakkal és berendezési tárgyakkal tarkított, 76 négyzetméteres, határmenti nyaralóba! Napfürdős és havas képek minden mennyiségben, egy kifejezetten fantáziadús épületről, Somoskőújfalun!

 

A Somoskőújfalun található, retro nyaralóról

“Somoskőújfalun, Ifjúság út 124. szám alatt egy 454 nm-es telken található 76 nm-es, 2 emeletes (+ padlás) belterületi, erdő széli, csendes környezetben található ingatlan eladó. A kőből és téglából épült családi házban a földszinten található egy előtér, fürdőszoba és 1 nagyméretű közösségi helyiség bárpulttal és kamrával. Az emeleten 3 parkettázott, egymásból nyíló szoba, konyha, kamra, WC és erkély helyezkedik el. A családi házat 3 oldalról fedett terasz határolja.

A Somoskőújfalun lévő lakóház vezetékes vízhálózattal, szennyvíz derítővel ellátott és egy ásott kút is megtalálható a telken. Az ingatlan nyaralóként épült, ezért a minden helyiséget kiszolgáló fűtésrendszerrel nem rendelkezik, a hűvösebb napokra egy földszinti fatüzeléses kandalló szolgálhat fűtésként, azonban jelenlegi állapotában nyaralóként vagy vendégházként azonnal használható.

Az ingatlantól:

  • Salgótarján városközpont 9 km
  • Somoskőújfalu határátkelőhely 2,4 km
  • Somoskő vára 20,2 km
  • Salgó vára és a Medves fennsík 3,5 km
  • a gépkocsi felhajtóról szép látványt nyújt a 729 m magas Karancs hegycsúcs, amelyen népszerű túracélpontként egy kilátó is

található”

További részletek és fotók a Somoskőújfalun kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?