Kincsek a múltból: az egykori Hámor Étterem és Cukrászda

Kincsek a múltból: az egykori Hámor Étterem és Cukrászda

Egy sokak által ismert, ikonikus épület keresi-várja új tulajdonosait Miskolcon. Vajon mi lesz a sorsa a 3000 négyzetméteres ingatlannak? Addig is, míg kiderül, szétnéztünk a szebb napokat is látott, de stabilan álló Hámor Étterem és Cukrászda falai között!

Az egykori Hámor Étterem és Cukrászda részletei

“Eladóvá vált Miskolc városának ikonikus épülete, a Hámor Étterem és Cukrászda. Statikai szempontból hibátlan állapotnak örvend az összesen 3.000 négyzetméteres, kétszintes, tégla falazatú építmény. A főútról egy saját használatú, nagy teherbírású hídon keresztül közelíthető meg az összesen 8500 nm-es telek. Ezen helyezkedik el a körbe aszfaltozott étterem, egy 80 nm-es melléképület, valamint egy körülbelül 100 férőhelyes privát parkoló. Az egykori Hámor Étterem és Cukrászda épülete kívül-belül teljes felújításra szorul, de nem áll műemlékvédelem alatt. Rendezvényközpont, étterem, szórakoztató komplexum, a lehetőségek tárháza végtelen! […]”

További részletek és fotók az egykori Hámor Étterem és Cukrászdáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?