Igényes vonyarcvashegyi ház keresi új (nagy)családját!

Igényes vonyarcvashegyi ház keresi új (nagy)családját!

A Zala megyei ingatlanpiacon nem nehéz találni jó minőségű ingatlant, de ami békés, mégis frekventált helyen fekszik, nem az utcafronton, az már kevesebb. Ez a 2015-ben épült vonyarcvashegyi ház minden elvárásnak megfelel: csendes, 4 szobás, nyitott és fedett terasszal is rendelkezik.  

 

A vonyarcvashegyi ingatlanról, részletesen

 

Keszthelytől 6 km távolságra helyezkedik el Vonyarcvashegy. Kedvelt település az itt lakók körében és az idelátogató vendégek számára is. Infrastruktúrája jónak mondható. Minden megtalálható ami a napi élethez, kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz szükséges. A falu kedvelt, csendes utcájában 2015-ben épült családi ház eladó. Az 1524 m2-es telek méretéből adódóan lehetőség volt az utcafronttól nagyobb távolságra építeni a házat, ezáltal még csendesebb, intimebb részt lehetett kialakítani.

A lakórész felosztása: nappali étkezővel, 4 szoba, konyha kamrával, 2 fürdőszoba, közlekedő, előszoba, fedett és nyitott terasz, tároló. Nettó terület: 134 m2 + fedett terasz 30,31 m2 + nyitott terasz 31 m2. Élhető méretű terek, nagyobb család számára is ideális választás lehet. Energetikailag takarékos ház. Fűtése hőszivattyús, valamint a nappali részen még egy kis kandallóval. Ablakok 3 rétegű üvegezéssel készültek, redőnnyel felszerelt. Tető fedése cseréppel történt.

A kertben rengeteg virág és termő gyümölcsfa található, aminek öntözése saját kútból történik. A ház mögötti részen magaságyás ad lehetőséget a konyhakerti növények termesztéséhez. A terület körbe kerített, a szomszédok és az utca rendezett. Személyes megtekintésért kérem hívjon vagy írjon a megadott elérhetőségeimen! Ára: 160 millió Ft.“[…]

További eladó, kiadó lakásokért, házakért, keresse fel az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.