5 perc alatt milliók? Ilyen,amikor egy kalkuláció egyben előzetes hitelbírálat is!

5 perc alatt milliók? Ilyen,amikor egy kalkuláció egyben előzetes hitelbírálat is!

Ön online beírja, a GRÁNIT Bank pedig automatikusan elbírálja hitelkérelmét. Egy a lényeg, valós adatokat adjon meg! És többet nem érheti meglepetés! Jöjjön egy igazán felhasználó és lakáskassza barát megoldás, amivel már 5 perc is elég arra, hogy megtudjuk, pontosan mennyi lakáshitelt és mekkora törlesztőrészlet fizetése mellett vehetünk fel.

Egyedülálló újítás a GRÁNIT Bank digitális lakáshitelezési gyakorlatában

 

Újabb lépést tett előre a GRÁNIT Bank a lakáshitelezési folyamat egyszerűsítése, digitalizálása felé azzal, hogy megalkotta a Kiszámítható Kalkulátort. A kalkulátor segítségével mindössze pár kattintással, kevesebb, mint 5 perc alatt mindenki megtudhatja, hogy ténylegesen milyen összegű lakáshitelt, és milyen törlesztőrészlet mellett vehet fel a GRÁNIT Banknál. Amennyiben az ügyfelek a kalkulátorban rögzített adatokat a későbbiekben, a hiteligénylés során a megfelelő dokumentumokkal igazolják, akkor biztosak lehetnek abban, hogy a Bank ténylegesen a kalkuláció során kiszámolt összeget fogja nekik folyósítani.

 

A kiemelkedően kedvező kamatok, a 100.000 Ft-os díjkedvezmény, valamint a személyes tanácsadó folyamatos támogatása és a teljeskörű online ügyintézés mellett most újabb könnyítéssel találkozhatnak a GRÁNIT Bank lakáshitel iránt érdeklődő ügyfelei. A GRÁNIT Kiszámítható Kalkulátor hosszabb fejlesztési folyamat és finomhangolás után már teljes funkcionalitásában elérhető az ügyfelek számára. A desktopon és mobilon egyaránt gördülékeny ügyfélélményt biztosító innováción a GB Solutions, a Bank digitális termékfejlesztő csapata dolgozott, A/B tesztek, ügyfélinterjúk és kutatások sora előzte meg a bevezetését.

 

 

Őszinteség, kiszámíthatóság, gyorsaság a GRÁNIT Banknál!

 

 

A kalkulátor kérdései a családi, és jövedelmi helyzetre, az életkorra, végzettségre, valamint a vásárolni kívánt ingatlanra vonatkoznak. Megválaszolásukhoz legtöbb esetben nincs szükség semmiféle dokumentumra. A hitelkérelem benyújtását követően is ugyanezeket a paramétereket vizsgálja a Bank. Így lehetséges az, hogy a kalkuláció egyben előzetes hitelbírálat is. Ha az ügyfél a kalkuláció során valós adatokat adott meg, akkor ténylegesen a kiszámolt hitelösszeget folyósítja a Bank az ügyfél részére. A kalkulátorban feltüntetett jellemzőkkel.

 

Az adatok megadása után a kalkulátor kiszámolja a maximálisan felvehető összeget és futamidőt. Amelyek aztán egy könnyen kezelhető csúszkán egyszerűen átállíthatók, csökkenthetők. A kalkulátor felkínálja az ügyfélnek azt a lehetőséget is, hogy a kiszámított hitel összegét extra ingatlanfedezet bevonásával növelje. A megadott adatok és beállított értékek alapján elkészül az előzetes hitelbírálat 3 hónapos, 5 és 10 éves kamatperiódusra is. A kiválasztott kalkuláció pedig egy gyors regisztrációt követően elmenthető pdf formátumban. A regisztrációval együtt létrejön az ügyfél Digitális Ügyfélfiókja is, ahol a hiteligényléshez szükséges minden dokumentum és nyomtatvány elérhető, le-, majd kitöltés után fel is tölthető. A folyamat lezárásaként – a jelenleg hatályos jogszabályi előírások szerint – az ügyfélnek mindössze egyetlen alkalommal, az eredeti dokumentumok bemutatásához és a szerződés aláírásához szükséges ellátogatni a GRÁNIT Bank központi irodájába.

 

 

Számok, melyek jól csengenek

 

 

Nem csak a gyors előzetes hitelbírálat, de kedvező kondíciók miatt is érdemes a GRÁNIT Lakáshitelt választani: az 5-10 éves kamatperiódusú kölcsön igénybevétele esetén, 20M Ft kölcsön felvétele és minimum havi 450 ezer Ft GRÁNIT Bank bankszámlán történő rendszeres jóváírása esetén a THM 2,90%-3,45%. (Nem akciós THM: 4,08%-4,64%).

Sőt, a GRÁNIT Lakáshitel most akár 100.000 Ft díjkedvezménnyel is elérhető a feltételek teljesítése esetén, melyekről a GRÁNIT Bank weboldalán ad tájékoztatást.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

 

További részletek és pontos útmutatás a jelzalog.granitbank.hu oldalán!