Ha szeret felújitani: “Tiszta lap a Palotanegyedben”!

Ha szeret felújitani: “Tiszta lap a Palotanegyedben”!

Nem csak a befektetők örülnek az “üres lapnak”. A felújítani vágyók, az otthonukat a maguk igényeire formálók is kedvelik, ha azonnal, ée teljesen előről kezdhetnek mindent egy ingatlanban. Hát még a Palotanegyedben, egy ilyen épületben!

Felújítani úgy, ahogy nekünk jó… – részletek

 

“Eladásra kínálunk egy 106 négyzetméteres, két lakássá bontható, erkélyes, felújítás alatt álló, felújítani való lakást a Somogyi Béla utcában. A lakás egy tiszta lap hiszen a felújítás éppen, hogy csak el lett kezdve, viszont a munkálatok neheze már el lett végezve, mint a falazás és az aljzat betonozás. Az utcafronti nyílászárók felújítása is megtörtént, ahol az régi üveg termo üvegre lett cserélve. A lakásnak kettő hatalmas szobája van, illetve egy tágas konyhája, valamit 5 kisebb helyisége. Az elrendezése lehetővé teszi, hogy akár kettő külön lakássá, akár nappali+3 hálóssá alakítható. Az átalakítási tervet a képek végén mellékeltem. A környék kimagasló bevásárlási és közlekedési lehetőségekkel van ellátva a Blaha Lujza tér közelségének köszönhetően. Ajánlom a felújítani való ingatlant mindazoknak, akik egy remek alapot keresnek a következő otthonuk számára, vagy akár befektetésben gondolkoznak.”

További képek és alaprajz a felújítani való, izgalmas lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?