Egy szupergusztusos lakás a XIV. kerület egyik kedvelt részéből!

Egy szupergusztusos lakás a XIV. kerület egyik kedvelt részéből!

Jó lehetett itt babának lenni! A képek ugyanis finom nyugalmat árasztanak, a XIV. kerületi lakás pedig nem csak kényelmesnek, de otthonosnak is tűnik! 49 nm-nyi finomság, teljeskörű felújítás, bútorozva, gépesítve kínált kellemes élettér keresi-várja új családját!

A XIV. kerületi szépségről, részletesen

 

“GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTÚ, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS XIV. KERÜLET KEDVELT RÉSZÉN, SZÉP PARKOS KÖRNYEZETBEN! Eladó a XIV. kerület kedvelt részén, 4 szintes téglaépületben, 2. emeleti, 49 nm-es, 2,5 szobás, teljeskörűen felújított makulátlan állapotú, tehermentes, gépesített és bútorozott, légkondicionált lakás.

Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át az elmúlt években:

2015:
-Teljes vezetékhálózat cseréje
– Hideg / meleg burkolatok cseréje
-Fürdőszoba felújítása: új szaniterek, csaptelepek kerültek beszerelésre

2021:
-Külső / belső nyílászárók cseréje (Külső 3 rétegű üveggel ellátott műanyag ablakok melyek mindegyike szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt)
-Fűtés korszerűsítése (régi gázkonvektorok helyett modern Norvég Hőpanelek kerültek felszerelésre, minden helyiségben egyedileg szabályozható és programozható termosztáttal)
-Tisztasági festés a teljes lakásban
-Új asztalos által készített konyhabútor (kerámia főzőlap, beépített sütő és mosogatógép)

A XIV. kerületi lakásban található bútorok és gépek a vételár részét képezik. A közös költség 12.000 Ft, amely a felújítási alapot is tartalmazza. Az épület rendszeresen karbantartott, külső nyílászárók mindegyikét műanyagra cserélték. A lakóközösséget normális, környezetükre igényes emberek alkotják. A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú pincehelyiség is (kb. 4 nm)”

Közlekedés és infrastruktúra a XIV. kerületben? Nem probléma!

“A XIV. kerületi közlekedés kiváló: 77-es trolibusz megállója és az 1-es villamos megállója percek alatt megközelíthető. A közelben mindent megtalálunk, ami a hétköznapokhoz szükséges (számtalan bevásárlási lehetőség, oktatási intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár stb.) A közelben található Városliget akár gyalog is elérhető. Parkolás az utcán megoldható. (ingyenes) Az ingatlanban minőségi felújítások történtek, így ide tényleg csak költöznie kell.”

 

További képek és alaprajz a XIV. kerületi lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?