Zölden a zöldben! Földi paradicsom városias és lendületes embereknek!

Zölden a zöldben! Földi paradicsom városias és lendületes embereknek!

Ki mondta, hogy a kényelem, a környezettudatosság és az elegancia ne találkozhatna egyetlen helyen? Ha ez a hely ráadásul a lakásunk, nyert ügyünk van. Urbánus életérzés, XXI. századi kényelem, madár csicsergés és napelemek: a jövő otthonát kaphatjuk meg, kulcsrakészen. Vigyázz, kész, költözz!

A 11. kerületben, a belvárostól jól megközelíthető távolságban, kitűnő közlekedésű, de gyönyörű zöld környezetben, a Budaörsi dombság által körülhatárolt, csendes, nyugodt völgyben helyezkedik el a PéterLiget Resorts lakópark. A közelben modern, de kisvárosias nyugalmat sugárzó, néhány éve épült házak helyezkednek el. A lakópark körbekerített, a bejáratnál portaszolgálattal és kártyás beléptető rendszerrel felszerelt.

A PéterLiget 12 liftes lakóháza színes és különböző elrendezésű lakáskínálatával minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosít érdeklődői számára, akik a 11. kerület zöldövezeti részén keresik leendő otthonukat. Az épületek elhelyezkedésénél és tájolásánál törekedtek arra, hogy a lakások szépen benapozottak legyenek és emellett minden lakás egy vagy több erkélykapcsolattal, illetve kertkapcsolattal rendelkezzen.

Lakások 43 nm-től 150 nm-ig találhatóak, változatos elrendezéssel és sokszínű belső elosztással. Megtalálhatóak a kis, másfél szobás lakások, amik jól kiszolgálják az egyedülálló és a fiatal párok keresését, de talál magának lakást az is, aki penthouse lakást keres, hatalmas terasszal! A lakások kulcsrakész állapotban, magas minőségű kivitelben kerülnek átadásra. A belső felszereltség tekintetében lehetőség van a burkolatok kiválasztására színben, minőségben, megadott keretek között. A lakások beépített konyhabútorral, háztartási gépekkel felszereltek!

A beruházónak fontos, hogy a projekt a legmodernebb technológiákat ötvözze a környezetébe tökéletesen illeszkedő, esztétikus megoldásokkal. Ennek tükrében az épületek solar panelekkel lesznek felszerelve, ezek támogatják a lakások fűtését és gazdaságos üzemeltetését, így a lakópark építői a fenntarthatóságot is jól szolgálják, ezáltal a lakások tulajdonosai is elmondhatják ezt majd magukról!

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs, tároló és felszíni parkoló vásárlására is, azonban egy garázs megvásárlása lakásonként kötelező! A teremgarázsok 4 M Ft-ba kerülnek, a tárolók 630.000 Ft / nm áron kerülnek értékesítésre. A tárolók 5-10 nm közötti nagyságúak, szabadon választhatók, amíg a készlet tart! A lakások várható átadása 2019.09.30.

Megközelíthetőség

A belváros tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt könnyedén és gyorsan megközelíthető. A lakópark bejáratától 2 perc sétára található a 105-ös / 250-ös / 250B /251/ 251B / 941 busz megállója, valamint a 41-es villamos, amivel a Batthyány tér kb. fél óra alatt elérhető. Mindezek mellett a környék infrastruktúrája is kiváló. Séta távolságra található bevásárlási lehetőségek, a közelben gyógyszertár, valamint orvosi rendelő, villamossal a Savoya Park csak néhány megálló. Autóval 10 perc alatt Budaörs több bevásárlóközpontja is könnyedén elérhető. Aki pedig vidéki utat tervez, autóval maximum 10 perc alatt eléri az M1 M7 autópályát.

01

A PéterLiget Resorts előnyei, pontokba szedve:

  • már 680 ezer Ft/nm ártól!
  • nappali + hálós kis lakások, kert/terasz kapcsolattal első lakást vásárlóknak, és tökéletes elrendezésű nagy lakások nagy családosoknak
  • zárt, 12 épületegyüttesből álló, körbe kerített telek, csak saját kis hídon megközelíthető a teremgarázson keresztül
  • a zárt telek lévén extra biztonsági fókusz a kertkapcsolatos lakások védelmére
  • CSOK és hiteligénylők részére kiemelkedően támogató adásvételi szerződések
  • panorámás telek, panorámás lakásokkal
  • nagy teraszok, nagy alapterületű kertkapcsolatok
  • kiváló közlekedés, kiemelkedően jó tömegközlekedés
  • már zajló építkezés, a befejezési határidő garantált
  • minden lakáshoz extra felszereltségként a négyzetméterárat nem befolyásolva gépesített konyha tartozik
  • házközponti kazánnal és solar panelekkel támogatott fűtésrendszer az energiatakarékosság és fenntarthatóság, a környezetkímélés jegyében
  • teremgarázs gépkocsival nem rendelkezők részére nem kötelező
  • a kivitelező cég hiteles, megbízható referenciákkal rendelkezik több lakópark építése kapcsán

További részletek és temérdek információ a ragyogó lehetőségről a Duna House oldalán ide kattintva érhetőek el.