Luxus kúria egy fürdőszobával, amit nem bírnánk napokig elhagyni…

Luxus kúria egy fürdőszobával, amit nem bírnánk napokig elhagyni…

Bár a 600 nm-es ingatlan többi része is igényes, mi a hatalmas, zöld növényekkel körbevett kádat és a lakás méretű fürdőt szerettük meg. Első látásra. Jöjjön egy érdi, 270 milliós, 10 szobás “házikó”!

Leírás

Időutazás- vagy mégsem…A kapun belépve egy Jókai regény helyszínén érzem magam. Holott ez a luxus kúria “csak” az ezredfordulón épült. Kiváló műszaki és esztétikai minőségben.

A 2200 nm-es ősfás parkban áll a tágas három szintes épület. A legalsó szinten jutunk be a házba, a garázsba és egyéb kiszolgáló helyiségekbe. Itt található a fitness részleg szaunával és kijárattal a kertbe.Az előtérből impozáns lépcsőházba jutunk, kényelmes lépcsön érjük el a lakóteret és a legfelső szinten lévő négy hálószobát fürdőkkel, gardrób szobákkal.

01

A lakószint központi helyisége a 80 nm-es nappali könyvtárszobával, márvány kandallóval. A nappalihoz kapcsolódik az étkező és a konyha. A konyhát és az alsó szinten lévő kamrát étellift köti össze. Találhatunk itt még két szobát, fürdőszobát.

“U” alakú épület egy fűthető feszített víztükrű medencét ölel körül. A parkosított kertben egy forrás tör fel, a vize egy kis tavat táplál. Kőfallal védett nagyvonalú, de letisztult elegáns stílusú épület csendes biztonságos környezetben az erdő közelében.
A leírások és a fotók csak részleteket mutatnak, nézze meg személyesen ezt  a varázslatos kis kastélyt!

És az a bizonyos fürdőszoba…
02
02a
02b

Az ingatlan adatai

  • Ár: 270.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 600 nm
  • Telekterület: 2194 nm
  • Szobák száma: 10
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

További 10 kép az eladó luxus kúriáról az ingatlanbazar.hu oldalán!