Unja a rossz időt? Nézegesse ezeket a vidám, pozitív ingatlan fotókat! Vigyázat, szerelem-lakás!

Unja a rossz időt? Nézegesse ezeket a vidám, pozitív ingatlan fotókat! Vigyázat, szerelem-lakás!

126 nm, 111 millió forint. De ami ennél is fontosabb, szemet-lelket gyönyörködtető képek egy napfényes otthonból. Zord időben a legjobb orvosság egy ilyen albumot nézegetni. Hát még itt lakni!

Az eladó ingatlan adatai

  • Ár: 111.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 126 nm
  • Telekterület: 1nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

“XII. Magasúton, természetvédelmi körzet határánál, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, Budai hegyekre ÖRÖKPANORÁMÁS, Nagyteraszos, ÚJSZERŰ, tégla társasház 1. EMELETÉN egy 126 nm DUPLAKOMFORTOS, négyszobás CSALÁDI ÁLOMOTTHONT kínálok eladásra. A gondozott kerttel körülölelt épület mindössze 3 lakásnak ad otthont, lakóközössége családias. A FŰTHETŐ garázsban egy FINN SZAUNA is a lakók rendelkezésére áll. Az előszobába belépve egy 38,3 nm amerikai konyhás nappali tárul elénk, ami fürdik a napfényben a méretes PANORÁMAABLAKOKNAK és a DÉLKELETI tájolásnak köszönhetően. A 22 NM TERASZRA a konyha felöli oldalon és a társalgó részből is kiléphetünk.

00

A Budai hegyek, erdő látványa lenyűgöző, a panorámában a hintaágyból is gyönyörködhetünk vagy barátainkkal is megoszthatjuk egy étkezés keretében a teraszon. A komfort érzetet ELEKTROMOS redőnyök és klíma növeli. A hálók mind külön nyílnak, 13 nm, 14 nm és 15 nm méretűek, parkettásak, KLÍMÁSAK, panoráma ablakosak. A legkisebb hálónak van egy 1,5 nm LOGGIÁJA. A lakásban KÉT fürdőszoba található; a 8 nm SAROKKÁDAS, ablakos, toalettel és bidével. A másik 4 nm, épített zuhanyzós, ablakos, toalettel. A két fürdőszoba között, az előszobából nyílik még egy családi GARDRÓBSZOBA, ami 8 nm. A gardróbból kiléphetünk a nagyobb LOGGIÁRA, ami 3,6 nm és ideális a ruhaszárításra. Az előszobából nyílik a külön kamra, amit eredetileg vendég toalettnek szántak.

A lakás újszerű állapotú, fűtése gáz CIRKÓ PADLÓFŰTÉSSEL a hidegburkolatos helyiségekben. Közös költsége 36.000 Ft, ami tartalmazza a szemétszállítást, lépcsőház heti kétszeri takarítását,világítást, kertészt és a garázsbeállók karbantartását. Vízóra, minden közmű egyedi mérésű. A lakás irányára 111.000.000 Ft + 10.000.000 Ft a három teremgarázs beálló és az 5 nm, zárható külső tároló ára. Az utca az 59-es villamos végállomásától, a Márton Áron tértől mintegy 10 perc sétára található, buszmegálló 2 perc sétával elérhető. Közelben boltok, óvoda, iskolák, cukrászda, orvosi rendelő. A zöld háromszög kedvelt útvonal a túrázok és a biciklizők körében, de egy erdei séta a gyerekekkel is meghitt hétvégi program. Összességében egy FESTŐI környezetben található, kiváló adottságokkal rendelkező PRÉMIUM családi élettér.”

02

02a

02b

03

04

04a

05

05a

05b

06

07

További képek és információk az ingatlanbazar.hu oldalán!