Otthon, mini-megapolisz, vízparti nyugalom: költözhetőek a Tópark projekt első lakásai!

Otthon, mini-megapolisz, vízparti nyugalom: költözhetőek a Tópark projekt első lakásai!

Van még olyan fővárosi, aki ne hallott volna a “Be My City – Város a városban” beruházásról? Az egyre több előnyt felsorakoztató lehetőség úgy fest, hamarosan megtelik élettel. Ősztől ugyanis már bekvártélyozhatnak az első lakók a Tópark vadonatúj, elegáns lakásaiba! Innováció, európai szintű újdonság és persze hazai életérzés. Rövid hírek a projekt indulásáról és előnyeiről mindazoknak, akik valami különlegesre vágynak!

A projektről, tömören

Mint ismeretes a Tópark egy olyan – még Európában is egyedülálló – komplex városnegyed, amelyben valamennyi városi funkció életre kel: lakások, innovatív irodák, konferenciaközpont, üzletek, éttermek kávézók és különféle szolgáltató egységek.

A Tópark lakáskoncepció a minél hangulatosabb és természetközelibb lakóhely kialakítását fogalmazza meg. Tóra néző, különleges belső kertre tájolt vagy éppen belvárosi hangulatot idéző otthonok különböző életteret teremtve sokféle vásárlói igényre kínálnak alternatívát. Mindemellett a mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek, a háromrétegű nyílászáróknak és a zöldtetőnek köszönhetően az átlagosnál jóval magasabb műszaki színvonalúak.

Ma már fontos vásárlói szempont a rendezett közvetlen környezeten túl, a különböző pihenési és sportolási lehetősége megléte is. A Tópark városnegyed erre is kínál alternatívákat: egyedi hangulatú belső passzázsa, és a hatalmas zöld környezet mellett a törökbálinti tó melletti sétány nem csak egyedi látvány, hanem kialakítása miatt kifejezetten alkalmas hosszabb sétákra, biciklizésre, futásra. A gyerekek számára pedig egy magas minőségű és színvonalú (EIBE) játszótér szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást.

tp2

tp3

A városnegyed kiváló és gyors megközelíthetőségét a több irányból is kiépített úthálózat garantálja. Hányan mondhatják el magukról, saját Express vonallal rendelkeznek? Nos, a tóparkiaknak ez is kijár! De a Budapest-Balaton bringaút is áthalad a “kisvároson”, így tótól tóig tekerhetnek a sportos lakók.  
A J1 épület, és ami utána jön!

Miután megkapta a használatbavételi engedélyt a Tópark első lakóépülete (J1),  elindult annak műszaki átadása. Így ősszel már birtokba is vehetik a lakók új otthonaikat! A többi épület használatbavételi engedélyezési eljárása is zajlik már – ezzel az év végére az első ütemben elkészülő összesen 243 lakásba beköltözhetnek a vásárlók.

A még megvásárolható lakások listája és paraméterei a Tópark oldalán jól átlátható módon érhetőek el. Fotó galéria és virtuális túra is természetesen rendelkezésre állnak, ahogy természetesen a vonatkozó videók is elérhetőek.

Az sem baj, hogy nyakunkon a tél, a korcsolya szezon sem lesz rossz, így karnyújtásnyi távolságra a tótól! Előre a még szabad lakásokért!

5b2cc2a3728f5

5b2cc2b224c66

5b2cc8a2b4460

tp0