A hét ingatlana: modern vonalak egy 89 nm-nél jóval nagyobbnak tűnő luxus lakásban

A hét ingatlana: modern vonalak egy 89 nm-nél jóval nagyobbnak tűnő luxus lakásban

Bár a hirdetésben található számok eltérnek, akár a 89 nm, akár a 95 nm-es alapterület a valós, a most következő, 111 milliós otthon mindenképp tágasabbnak tűnik, mint ahogy arról olvasunk. Jó fotók vagy jó tagolás? 

“A Római Terrasse lakóparkban, ELADÓ egy földszinti közvetlen kertkapcsolatos 95 nm-es amerikai konyhás nappali+ 3 szobás lakás. A lakást a tulajdonos extra magas minőségben újította fel 1,5 éve.

Az összes falfelület plusz hang és hőszigetelést kapott. Minden nyílászárón szúnyogháló és elektromos aluminium biztonsági redőny található. Minden helyiségben normál világítás mellett plusz hangulatfények gondoskodnak a világításról. Az összes beltéri nyílászáró falba süllyesztett eltolhatós ajtó. A lakás és a terasz kamerás távirányíthatós riasztórendszerrel van ellátva. A teraszon elektromos UV állós napellenzők vannak. A lakásban levegő hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés és padló fűtés-hűtés biztosítja a mindenkori kellemes hőérzetet, illetve az egész lakásban egy központi szellőztetőrendszer működik, mely folyamatosan biztosítja a friss levegőt az egész lakásban ablaknyitás nélkül.

01

01a
A lakópark kertész által gondozott,a park közepén egy medence található, amelyet a lakók igénybe vehetnek. A védelmet pedig egy portaszolgálat teszi teljessé.
A lakáshoz tartozik de külön fizetendő 2 db. teremgarázs beállóhely. A lakáshoz tartozó tároló a vételár részét képezi.”

02

02a

03

04

04a

04b 05

01b

További helyiségek az eladó lakásban az ingatlanbazar.hu oldalán található fotókon!