Vámpír fotózta ezt a képet, vagy mi történik?

Vámpír fotózta ezt a képet, vagy mi történik?

Egyből megakadt a szemünk az alábbi szombathelyi hirdetésen. Egyrészt mert mindig is szerettünk volna egy saját tükrös próbatermet, másrészt mert nem találtuk a képen annak készítőjét!

Mint látható, az alábbi hirdetés nyitóképe egy lépcsőn készült, a szembelévő falfelület pedig végig tükörrel borított. Logikusan adódna hát, hogy a fotós bizony belóg a képbe, amit egyébként így és emígy ajánlunk elkerülni ütős hirdetések készítésekor.

Elsőre csodálkoztunk, másodjára elbizonytalanodtunk, harmadjára magas fordulatszámon vetettük a kereszteket. Aztán jött a nagyítás. De még mindig nem vagyunk benne biztosak, jól látunk-e.

Ön szerint ki készítette a képet?

A, Egy vámpír.

B, Egy ember, akinek mellesleg nincs tükörképe.

C, Egy átlagember. Aki nem látja a lábát, az menjen szemészhez.

D, Tök mindegy.

A hirdetés alanya egyébként “egy multifunkcióra alkalmas nagy sarokház, saját zárható parkolókkal. A több mint 300 négyzetméteres alsó szintet úgy alakították ki statikailag, hogy egybefüggően 200 négyzetméternyi egy térként is használható, bő 4m közeli belmagassággal. Félemelet magasságban mintegy 130 négyzetméternyi rész elszeparálható, illetve összenyitva is funkcionál. Az összesen három fő részre szeparált ingatlan közüzemi szempontból is leválasztott mérőórákkal is. Fantáziával, ötletekkel, hozzá képest nem túl sok ráfordítással bármilyen hasznosításra alkalmas! Panzió, étterem, iroda, üzletház, stb. – játékterem,….sorolhatnám.”

További kevésbé félelmetes képek a szombathelyi házról az ingatlanbazár.hu oldalán!