Nem könnyű a Zámbó család közelébe férkőzni

Nem könnyű a Zámbó család közelébe férkőzni

Már ha az ember nem csak elsétálni kíván a Király egykori lakhelye előtt. Hanem mondjuk a tragikus véget ért énekes otthona közelébe költözne. A szégyenlős csepeli ingatlantulajdonosok hirdetései között azért akadt olyasmi, ami reménnyel kecsegtető.

Szent László utca 59. Itt élt Zámbó Jimmy a végzetes éjszakáig. Ha minden igaz, jelenleg az X-Faktorban is megfordult fiú, Krisztián éli itt mindennapjait.

jim

Mivel első nekifutásra a Szent László utcában nem találtunk semmit, Csillagtelep városrészen kezdtünk el nézelődni. Sajnos azonban a hirdetések nagy részét balladai homály fedi. Már ami a házak pontos koordinátáit jelenti. Így meg kell elégednünk az információ morzsákkal. Kitartóbb rajongóknak pedig a Google térképét kell bújniuk az azonosításhoz.

Ami biztos, jelenleg 11 ház közül válogathatnak a Jimmy rajongók 10,9 és 52 millió forint közötti áron. A Hó utca, Tompa utca és Kölcsey utcai ingatlanok tűnnek a legközelebbi találatoknak. De lehet, hogy a  7 szobás, 190 nm-es, tetőtér beépítéses, medencés-szaunás családi ház a befutó.

További képek és lehetőségek a rajongók számára az ingatlanbazár.hu oldalán!