Erdő, tó, borospince és egy rusztikus kúria – jön a tavasz!

Erdő, tó, borospince és egy rusztikus kúria – jön a tavasz!

Valamint több, vendégek fogadására is alkalmas épület. Ez az összetett, romantikus ajánlat mind-mind egyetlen ingatlanhirdetés részét képezi. Megnéztük, mi húzódik pontosan a rusztikus kőfalak mögött az ásotthalmi, 600 nm-es épületegyüttes és 1 hektáros birtok rejtekében!

Rusztikus dzsungel és élettér

 

“Erdővel körbevett, rusztikus, több épületből álló kúria Ásotthalom mellett, 1 hektáros telken eladó! Az ingatlan fákkal, dísznövény ritkaságokkal, és örökzöldekkel gazdagon beültetett, fás környezetben, 10000 m2-es (1 hektáros) telken található. Az egész telek körbekerített, több kapus bejárattal is rendelkezik. telken lévő 4 ház közül a fő ház a tulajdonosé, a másik háromban pedig összesen 18 fő elhelyezésére alkalmas szálláslehetőség biztosított. A házak tégla és vegyes falazatúak, a belső díszítések gerendákból, a bútorok tömör fából készültek. 

A teljes ingatlanban 12 szoba, 6 fürdőszoba, és egy nagy közösségi terem is található. A kertben 4 fúrt kút van, aranyhalakkal gazdagon beültetett nagyméretű halastó, valamint több fajta kerti sütögető berendezés is van.

A tanya fás, erdős környezetben van, kb. 2 km az 55. ( bajai) úttól. A tanyához jól járható homokút vezet. Legközelebbi szomszédok kb. 4-500 m találhatóak. […] Pihenésre, kikapcsolóásra egy 6 személyes finn szauna, valamint egy igényesen kialakított, igazi pinceszinten kialakított, nagy méretű borospince gondoskodik. A hangulaltos tó partján napozóterasz, valamint kerti padok is találhatók. A birtokon a csodás örökzöldeken, díszcserjéken kívül 37 diófa található. Az ingatlan tökéletes választás falusi turizmust kedvelő és ezt működtetni kívánó vállalkozóknak.”

borospi

 

Posztok a stílus szerelmeseinek

 

Rusztikus témakörben (is) született már számos posztunk. Bár az anyagok egy részében csak fel-felbukkan az irányzat, azért mutattunk már néhány igazi rusztikus gyöngyszemet is. Helikopter leszállóval rendelkező luxus otthon, nádtetős parasztház és skandináv-rusztikus lakás is megfordult már a blogon!

 

Tipp mindenkinek, rusztikus hangulat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?