Egy 69,9 milliós, Rottenbiller utcai lakás a pasztell színek szerelmeseinek!

Egy 69,9 milliós, Rottenbiller utcai lakás a pasztell színek szerelmeseinek!

Dőljön hátra és élvezze a megnyugtató színeket és egy 78 nm-es, a Baross térhez közel eső otthon finom kisugárzását!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 69.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 78 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

A VII. kerület központi részén, a Baross tértől nem messze, a múlt század elején épült, szépen karbantartott bérház második emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, utcára néző, lakberendező által tervezett, teljes körűen felújított, tágas terekkel rendelkező, étkezőkonyhás-nappali + két hálószobás és két fürdőszobás, 78 nm-es, napfényes, elegáns lakás eladó.
[…] Az ingatlan egy tiszta, rendkívül nyugodt, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott múlt század eleji bérház MÁSODIK szintjén található. A homlokzat kívül-belül szépen karbantartott, a lépcsőház kulturált, a belső udvar növényekkel tarkított. Kedvezőek a FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: a közös költség: 19000- Ft/hó. A víz, gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre. Az egyedi cirkófűtésnek, a vastag falaknak, a hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költségek minimálisak. Olyan igényes új tulajdonost keresünk, aki ÉRTÉKELI A SZÉPET, A KÉNYELMET ÉS AZ IDEÁLIS ELHELYEZKEDÉST!
01
Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt fial, kiemelkedő megtérüléssel, hiszen a lakás az egyetemek (Állatorvosi Egyetem, Mcdaniel Egyetem stb) közelsége miatt is kiemelkedő potenciállal rendelkezik! A lakás TEHERMENTES és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon! A lakás tartozéka, s így az ár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel és a fürdőszobai bútorok. A többi bútor és berendezési tárgy külön megállapodás alapján elérhető, a lakással együtt akár a komplett berendezés, lámpa, dekoráció és lakástextil is megvásárolható! Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy a lakás az életben még szebb, mint a képeken!
02
03
04
05
További fotók, alaprajz és részletek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!