30 nm havi 150 ezerért? Így igen! Egy budai finomság, ínyenceknek

30 nm havi 150 ezerért? Így igen! Egy budai finomság, ínyenceknek

Ha az ember nem “nagyétkű”, nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos számára, a most következő, kiadó lakás az ínyére lehet. Pazar kilátás, okos elrendezés a kis alapterületen, és persze modern, letisztult vonalak. Jöjjön az egyik kedvenc budai albérletünk!

“Buda, XII. ker. Krisztinavárosban a Vérmezőnél centrális adottságú, frissen felújított, panorámás 30m2-es stúdió-lakást kínálunk hosszútávú bérletre. Az ingatlan egy rendezett belbudai 25 lakásos, jó állapotú, liftes épület II. emeletén található. A belső építész által tervezett, fiatalosan berendezett, gépesített lakás (mosógép, tv, porszívó) remek beosztású, mindennek elegendő helye van, hall, konyha-étkező, fürdő, nappali és háló galéria (8m2), beépített polcokkal-, gardróbokkal- és ággyal teszi még praktikusabbá a pici, de nagyon kedves, napfényes teret. A nappali egy forgalmas főútvonalra nyílik, viszont szép panorámája van a Budai Várra, az Anna toronyra és a Vérmezőre. Minden egy karnyújtásnyira található: tömegközlekedés, iskolák, piacok, üzletek. Fizető parkolás az utcán lehetséges.

03

Fűtése villany, mely a meleg vizet villany bojler biztosítja.
Rezsije: 16.000.Ft/hó (fűtés, meleg víz, villany)
Közös költség: 8.300.-Ft/hó

Az ingatlant megbízható pároknak és egyedülállóknak ajánljuk. 2 havi kaució + 1 havi bérleti díj a szerződéskor fizetendő.”

00a

00b

01

01a

01b

02

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!