Rengeteg fehér és sok-sok élénk színű geometria: lakás 890 millióért a Gerlóczy utcában, Piet Mondrián nyomán

Rengeteg fehér és sok-sok élénk színű geometria: lakás 890 millióért a Gerlóczy utcában, Piet Mondrián nyomán

Bár sajnos a hirdetőnek nem sikerült minden képet élesen elkészítenie, akadnak jó fotók az exkluzív ingatlanról. Az áron picit csodálkozunk, lehet, valahol bekerült egy plusz nulla, bár akkor meg talán olcsó lenne a lehetőség. Mi csak azt tudjuk, amit látunk: 95 nm 890 millióért az V. kerületben!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 890.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 95 nm
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Belmagasság: 5.2m

Leírás

ELADÓ 95 NM – S FELÚJÍTOTT LAKÁS MONDRIÁN BŰVÖLETÉBEN A GERLÓCZY UTCÁBAN

V. ker, Gerlóczy utca! Megvételre kínálok egy teljesen felújított, 3. emeleti, ÚJJÁÉPÍTETT ( klímás, riasztós, új nyílászárók, új víz, gáz, villamos rendszer, cirkó fűtés ), 3 külön szobás ( 2 háló és egy 45 nm-es nappali-étkező, konyha), DUPLAKOMFORTOS, KLIMATIZÁLT, CSENDES, VILÁGOS, egyedi fűtéses, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, belvárosi, zárt lépcsőházból nyíló, exkluzív lakást TELJES BERENDEZÉSSEL, a Gerlóczy utcára néző ablakokkal, városi PANORÁMÁval.

[…]
A ház 1894-ben épült, 4 emeletes, teljesen felújított, anyagilag stabil, liftes társasház és műemlék besorolású! A ház reklámbevételei miatt a lakás közös költsége mindössze 16.000 Ft/hó, mely a felújítási alapon kívül a vízfogyasztást is tartalmazza. A rezsi nagyon kedvező, a gázfogyasztás havonta 9.000 Ft, úgy hogy 22 fok van a lakásban télen. Pár perc sétára található a Deák tér, az Astoria, és a Váci utca is. A lakás irányára a teljes berendezéssel együtt 89 M Ft, várjuk ajánlatát!
01
02
03 03a 04 05
További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!