Mi folyik Érdligeten? Egy hely, ahol a minőség az új (és kifizetődő) divat!

Mi folyik Érdligeten? Egy hely, ahol a minőség az új (és kifizetődő) divat!

Drága, luxus otthonokat előszeretettel mutatunk be, hiszen álmodozni, nézelődni jó. A héten 100 millió feletti lakások is előtérbe kerültek. Jöjjenek most olyan, 100 millió körüli otthonok, amelyek nem csak a méretüknél és elhelyezkedésüknél fogva vívták ki a magasabb árat. Helyek, ahol nem sajnálták az időt, az energiát és a minőségi anyagokat! Érd három izgalmas háza, képekkel!

A körültekintő építkezés egyik fontos alappillére lehet, ha az ember saját magának húz fel otthont. Így nem spórol semmivel: a gondos tervezéstől a megfelelő anyagok kiválasztásáig mindenen rajta tartja a szemét. A most következő három házban közös, hogy nem azonnali értékesítésre, hanem családi fészeknek szánták. A dolgok azonban változnak, az emberek költöznek. Úgyhogy most három igényes szépség várja új lakóit Érdligeten. Ha a Liptai Claudia és Pataki Ádám házaspárnak megfelel a környék, nekünk is jó lesz… Azon sem kell gondolkodni, hova járjunk cukrászdába. Édes élet, sok-sok négyzetméteren!

 

Érdliget, 500 nm, 89 900 000 Ft

 

00a

 

Érdligeten a Balatoni úton VT1-es övezetben, 1344 nm-es parkosított telken, 286 nm lakóterű 1 szint+tetőteres+167 nm-es szuterénnel, 43 nm terasszal és erkéllyel, külön épületben 30nm-es tárolóval, továbbá utcafronton 30 nm-es üzlethelyiséggel rendelkező tehermentes, igényes kivitelű családi ház 89.9 MFt-ért eladó! […] Az épület 38-as Porotherm téglából épült, Terranova nemesvakolat, egyedi fa szigetelt nyílászárók beépítésével, különleges építészeti megoldásokkal, magas műszaki színvonalon. Hangulatos, világos, tágas belső terek jellemzik.”

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség is. Elhelyezkedése, megközelíthetősége és kialakítása is kiváló. A lakófunkció mellett vállalkozásra, magánklinikának és egyéb szolgáltatói tevékenységre is alkalmas. A telek méretéből adódóan további lakóépület építhető rá, esetleg a meglévő tovább bővíthető.

00

00b

01

További részletek és képek az alábbi linken érhetők el!


 

Érdliget, 527 nm, 83 000 000 Ft

 

01a

 

Érdligeten virág nevű utcában, 1060 nm-es parkosított, panorámás telken, 527 nm összterületű, 10 szoba+2 nappalis exkluzív kivitelű, kb. 80%-os készültségi fokú, 2 lakásos családi ház, teraszokkal (70 nm), szaunával, 30 nm-es beltéri medencével, riasztóval 83 MFt-ért eladó.

Az épület 44-es Porotherm téglából épült, műanyag ötkamrás, hőszigetelt üvegezéssel ellátott homlokzati, fa beltéri nyílászárók beépítésével, egyedi építészeti megoldásokkal, minőségi kivitelben. A tető szerkezete speciális acélszerkezettel került kialakításra, melyre a legjobb minőségű Csornai hódfarkú héjazat került.

A családi ház a beépített anyagoknak és a minőségi kivitelnek köszönhetően, kiváló hőtechnikai paraméterekkel bír.”

A jelenleg önálló bejárattal és közműórákkal rendelkező, de igény esetén egybenyitható 2 lakásos családi ház szintén kiválóan alkalmas magánklinika, szépségszalon, társasház stb. kialakítására.

01b

01c

01d

01e

 

További részletek és képek az alábbi linken érhetők el!


 

Érdliget, 260 nm, 110 000 000 Ft

 

02

 

 

Érdliget egyik legszebb részén, csodálatos 2266 nm-es parkosított telken, 1 szint+tetőteres+szuterénes, 260 nm lakóterű + 131 nm-es szuterénnel rendelkező, 6 szobás, luxus kivitelű családi ház, extrákkal 110 MFt-ért eladó.

Az exkluzív családi ház egyedi tervek alapján 2002-ben épült, magas műszaki kivitelben. Az épület tágas terekkel kialakított, kiváló alaprajzi elrendezéssel. Helyiségeiben minőségi kerámia, olasz gress lap és laminált padló burkolatok kerültek beépítésre. Kialakításának, a beépített minőségi anyagoknak és az átgondolt tervezésnek köszönhetően az épület elegáns és egyben otthonos benyomást kelt. Ez a gondosság megmutatkozik a kert kialakításán is, mely örökzöldekkel és dísznövényekkel parkosított. A kert öntözése kútról üzemelő öntözőrendszerrel történik.

Extrák: kandalló, riasztó, elektromos kapu, elektromos garázskapu, öntözőrendszer, ipari áram, ásott kút, kerti grill, 15 nm-es szerszámtároló…

-falazat: 38-as Porotherm tégla

-homlokzat: hőszigetelő, műgyantás vakolat

-tető: egyedi nyeregtető, cserép héjazattal

-fűtés: gáz-kazán, vegyes-kazán, padló és radiátor hőleadók, kandalló”

Egyértelmű szerelem. Bár kisebb, mint a két korábbi ház, a parkba nehéz nem beleszeretni…

02a

02b

02c

02d

További részletek és képek az alábbi linken érhetők el!