Raklapnyi svéd bútorok 36 nm-en, Budapest belvárosában. Ár: 27,9 millió

Raklapnyi svéd bútorok 36 nm-en, Budapest belvárosában. Ár: 27,9 millió

Kicsi lakás, de 2 szoba is belefért. Meg egy csomó bútor. Mi egy kicsit lazítanánk a látottakon, de azt a kis kiülő részt nagyon irigyeljük. Fotók!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 27.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 36 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

2 szobás, világos, körfolyosón erkéllyel rendelkező, igazi hangulatlakás a platánfákkal díszített belvárosban, kis lakásszámú, rövid távú kiadást engedélyező, teljesen megújuló házban, akár teljes bútorzattal és felszereléssel.

Közvetlen szomszédságában, külön bejárattal egy 2 nm-es tároló a lakáshoz tartozik, mely teljes értékűen használható, saját tulajdon, így tevődik össze a lakás 34 nm és tároló 2 nm-ből a meghirdetett 36 nm.

Alacsony fenntartási költség, kiváló elhelyezkedés, csend és nyugalom jellemzi ezt a rendkívül praktikusan és hangulatosan kialakított kis csoda lakást.

00
/Lift 2019 tavaszától! Ekkor a ház megújul, tetőtér beépítést és üvegfalas liftet kap./

Saját részre és befektetésnek is kiváló választás, hisz a nyüzsgő belvárosban található, a lakás mégis csendes, elhelyezkedésének, kialakításának és a ház újjászületésének köszönhetően több, mint értékálló. A rövid távú kiadáshoz, már a fotók is készen! 🙂 Amennyiben a berendezésre is igényt tart, megegyezés szerint maradhatnak, így felszerelnie sem kell a lakást.

02
03
03a
04
05
06
07
További képek az eladó kis lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!