Pucér lakótárs kerestetik!

Pucér lakótárs kerestetik!

Az ingatlanpiac bizony színes és meglepő egy hely. Minden szembejön és mindennek az ellenkezője is. Épp ezért talán nem is annyira megrázó, hogy egyesek olyan kritériumok mentén keresnek bérlőt, mint a pőreség.

Bár az eredeti hirdetés a Craigslist oldalán mára már nem elérhető – lehet, a tulaj megtalálta a tökéletes bérlőjét? -, így is öröm átnézni.

puc

“Szeretnél szinte ingyen, mindössze 1 dollárért Chinatown* egyik penthouse lakásában élni? Akkor olvass tovább! Férfi tulajdonos keresi férfi – elsősorban barátnővel rendelkező hetero, vagy biszexuális, de akár férfias megjelenésű homoszexuális – meztelen lakótársát! Furán hangzik, de mégis így van. Elvárások: legyél 26 évnél fiatalabb és nagyon vonzó! A bérleti szerződés nagyrészt a “nézelődésről” szól, de némi “nyúlkálás” is elengedhetetlen. Ennek gyakorisága alku tárgyát képezi.”

Az egyéni ízlésen felül persze felmerül pár apróság, amelyeket muszáj azonnal tisztázni egy ilyen kihagyhatatlannak tűnő lehetőség esetén: Mi történik, ha valakinek a beköltözés után egyszer csak kedve szottyan nadrágot húzni? Vagy ha egy idő elteltével már nincs gusztusa a nyúlkáláshoz? Utcára kerül-e a bérlő, ha minden rendben van, de betölti a 27-et?
És akkor még nem beszéltünk arról, vajon mindez legális-e? Mert bár a pucérkodás otthon egyelőre sem itt, sem Amerikában nem ütközik törvénybe, a bérlő tulajdonképpen pénzért  – még ha 1 dolláért is – olyan szolgáltatást nyújt, amely, így első ránézésre azért súrolja a prostitúció fogalmát.
De lehet, tévedünk.

Ha Ön jártas a magyar pucér bérleti jog kérdésében, írja meg nekünk kommentben véleményét!

76d46571-0f31-499f-a582-2bcaa44404b5

puc2

*Chinatown New York Manhattan városrészének egyik kerülete.

Forrás: Curbed DC