Extravagáns lakberendezés 19 nm-en?

Extravagáns lakberendezés 19 nm-en?

Lássunk egy bátor, budapesti hirdetést! II. kerület, Frankel Leó út, Lukács Gyógyfürdő, Elvis Presley tér, Bem mozi. Valamint 19 nm és 11.9 millió forint.

“A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújítása most fejeződött be, lakberendező segítségével, mely a lakás minden szegletén megmutatkozik. A 19 m2-ből a legpraktikusabb elrendezést sikerült kihozni egy szobás, galériás, élhető, hangulatos otthon került kialakításra extra megoldásokkal. A konyha gépészettel és egy mutatós konyhaszekrénnyel szerelt. Beépített bútorok, mosógép az ár részét képezik. Minden helyiség látványos világosítással van ellátva, mely kiemeli a minőségi burkolatokat és a jó ízléssel megválasztott dekorációkat. A kiemelt közlekedés és a lakás adottságai kitűnőek. Kedvező rezsi, közös költség.

Minimális bútor szükséges, mert rengeteg beépített szekrény került beépítésre, így szinte bútorozott és ezek az ár részét képezik!

A lakást azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akik Buda frekventált részén, nagyon jó közlekedés mellett, saját részre szeretnének egy élhető egyedülálló kis otthont vagy befektetésnek kívánnak egy kedvező árú, jó adottságokkal rendelkező lakást.”

fl1

fl2

fl3

fl5

 

fl6

További részletek a hirdetés alatt.