Privát tetőterasz a Bazilikánál, egy 147,5 milliós lakásban

Privát tetőterasz a Bazilikánál, egy 147,5 milliós lakásban

A kiváló helyen található, modern otthon alapterülete 63 nm. Ehhez jön még hozzá egy 20 nm-es terasz, valamint 45 nm-es, privát tetőterasz. Már ha jól értelmeztük a hirdetés szövegét. Egy biztos, ha ön a sütés-főzés szerelmese, akkor még egy kicsit esetleg alakítani kell a belső téren. 
“A Bazilika és az Operaház közelében, az Ó utcában, újszerű, 2007-ben épült társasház 6.emeletén eladó, 63 m2 + 20 m2 terasz + 45 m2 tetőteraszos,, amerikai konyhás nappali + 2 háló szobás lakás, a házban található MÉLYGARÁZZSAL EGYÜTT . A 45 m2-es TETŐTERASZ PRIVÁT ! […]”

További fotók a tetőteraszos lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, tetőterasz ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?