100 millió alatt is van szuper ház Nagymaroson!

100 millió alatt is van szuper ház Nagymaroson!

A télen is lakható cukiság ára 84,8 millió forint. A panoráma és a helyszín azonban megfizethetetlen Nagymaroson… Jöjjön a hét Pest megyei ingatlana, a még hétköznapi halandók számára is megfizethető kategóriából!

A Nagymaroson kínált házról

“Eladó Nagymaroson, a Dunakanyarra ÖRÖKPANORÁMÁS, télen is lakható nyaraló! A házat 1985-ben építették téglából, cserép fedéssel. Fűteni elektromos fűtőpanelekkel vagy cserépkályhával tudunk, ill. rendelkezésünkre áll még 2 db hűtő-fűtő klíma is. A melegvizet villanybojler biztosítja.

Az elmúlt időszakban fel lett újítva az ingatlan, ezek a felújítások érintették:

-áram áthúzását

-fürdőszoba felújítását

-wc felújítását

-nyílászárók cseréjét

-konyha felújítását

-burkolatok cseréjét

-fűtéskorszerűsítést (elektromos fűtés kialakítása, új cserépkályha berakása)

-ház szigetelését (10 cm grafitos)

-felvonó felújítását, cseréjét

-kerti világítás kialakítását […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Nagymaroson innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?