Pozsonyi út: az elegancia kifogyhatatlan tárháza egy 108 milliós lakás tükrében

Pozsonyi út: az elegancia kifogyhatatlan tárháza egy 108 milliós lakás tükrében

A 85 nm-es, egyszerre polgári és modern értékeket ötvöző otthon mellett nyilván nem tudtunk szó és kattintás nélkül elmenni. Kicsit skandináv, kicsit portugál hangulatot idéz a csodásan berendezett ingatlan. Nézelődjön velünk, és ha van 108,1 millió forintja, vegye meg, de azonnal!

Az ingatlan jellemzői

  • Ár: 108 100 000 Ft
  • Méret: 85 m2
  • Szobák száma: 3
  • Klíma: Igen
  • Emelet: 6. emelet
  • Lift: Igen Bútorozott: Igen

“XIII. Újlipótvárosban a Pozsonyi úton rendezett nagypolgári, liftes házban kínálunk megvételre egy TÁGAS, 85 nm-es, NAPFÉNYES, amerikai konyhás, nappali+2 hálószobás, 2 fürdőszobás klimatizált, legfelső szinti lakást. KONKRÉTABBAN: A lakás teljeskörűen felújított, tökéletes állapotban van, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett. […] Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli az egyediséget, különleges lehetőségnek éli meg, hogy ezen a környéken élhet és magáénak tudhat egy olyan szépen megformált otthont, amiben a legutolsó szegletig a kénylemét és örömét leli.
Azonnal költözhető, kivételes ajánlat ez a lakás a piacon.
A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel (hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó), a nappaliban beépített kandalló, a beépített előszobabútor, a hálószobai gardróbszekrények, illetve a fürdőszoba bútorok.”

01a

02

02a

02b

03

03a

04

05

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!