Mindegy, hogy 20 nm-es, kiváló adottságai vannak, ráadásul a Pesti Broadway-nél található!

Mindegy, hogy 20 nm-es, kiváló adottságai vannak, ráadásul a Pesti Broadway-nél található!

Ilyen jó környéken lévő és egy fő számára minden igényt kielégítő – plusz lehetőségeket is még magában rejtő – lakást tényleg nehéz találni. Hát még 23,1 millióért! A Mozsár utcai szépségnek nagyon drukkolunk! Egy jó szemű vevő pedig még a mostaninál is jobban kihasználhatja a 20 nm-nyi alapterületet!

“SZUPER OTTHON, A BUDAPESTI BROADWAY SZOMSZÉDSÁGÁBAN! A budapesti kulturális élet központjában, az Andrássy út és a Nagymező utca közelében kínáljuk megvételre, ezt a benapozott, teljesen berendezett, mind befektetésnek, mind saját otthonnak tökéletes otthont. A Társasház jó állapotú, liftes, agilis közös képviselőjének köszönhetően rendezett anyagi háttérrel rendelkezik.

A lakás abszolút csendes, mivel ablaka az udvar felé néz, így garantált a pihenés. Fiatalos kialakítása miatt, kifejezetten ajánlom diákoknak, fiatal pároknak. A környék infrastruktúrája kiváló. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy dinamikus kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen! A lakás fűtését modern, energiatakarékos elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik. A közös költség 16.000 Ft/hó, ami a korlátlan vízfogyasztást is magában foglalja. A lakásban található bútorok és berendezések vételár részét képezik. Az ingatlan per-, teher és igénymentes, azonnal birtokba vehető.

A SZOMSZÉDBAN TALÁLHATÓ 35 NM-S HASONLÓ KIALAKÍTÁSÚ INGATLAN, IGÉNY SZERINT SZINTÉN MEGVÁSÁROLHATÓ. ÁRA: 39.990.000 Ft. A KÉT INGATLAN AKÁR ÖSSZE IS NYITHATÓ!”

01

01a

01a1

01b

További fotók és alaprajzok az ingatlanbazar.hu oldalán!