Pasztell-álom, 22 nm-en, a VII. kerületben, a II. emeleten!

Pasztell-álom, 22 nm-en, a VII. kerületben, a II. emeleten!

A jelenlegi trendeknek megfelelően felújított, nőies pasztell mini-otthont kínálnak eladásra az Europeum bevásárlóközpont és a Garay vásárcsarnok közelében. Mutatjuk a fotókat a kis pasztell finomságról!

A pasztell álomról, részletesen

 

“BELVÁROSI APARTMAN, MODERN TEREK, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS! A VII. kerület központi részén, a múlt század elején épült, szépen karbantartott bérház második emeletén, rendkívül VILÁGOS, csendes, lakberendező által tervezett, teljes körűen felújított, élhető terekkel rendelkező, tágas szobával, fürdőszobával rendelkező, 22 nm-es, napfényes, pasztell színekkel játszó, elegáns apartman, stúdió lakás eladó. […]

A megújuló Városliget kiváló lehetőséget biztosít sportolásra, szabadidős tevékenységekre egyaránt. Parkolás az utcán lehetséges, a ház előtti részen többnyire mindig van hely, de a közeli Garay centerben is van lehetőség parkolóhelyet váltani. A TÖMEGKÖZLEKEDÉS éjjel-nappal kiváló: A 4-es és 2-es metró keleti pályaudvar megállója 150 m-en belül elérhető. A ház előtt áll meg a 7-es buszcsalád számos tagja illetve a közelben található 73-as, 76-os és 79-es trolibusz megállója is, amellyel a város minden pontja könnyedén megközelíthető.”

A pasztell lakás jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 25 800 000 Ft
  • Méret: 22 m2
  • Szobák száma: 1
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés
  • Ingatlan állapota: Újszerű

01

02

03

03a

04

 

További képek, alaprajz és részletek a pasztell lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?