Kertkapcsolat, te csodás!

Kertkapcsolat, te csodás!

Rózsadomb, kertkapcsolat, terasz: mi kell még? Hát 82,9M forint! Ez az a földszinti a lakás, amit az átlagosnál mindenki jobban fog kedvelni. Az adottságok és a környék csodás lehetőségeket rejt magában, ráadásul a “22 lépcsőfoknak hála”, szinte emeletinek hat az otthon. Sok-sok fotó, plusz egy kutya!

A földszinti, kertkapcsolatos lakásról, részletesen

 

A kertkapcsolatos ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 82 900 000 Ft
  • Méret: 72 m2
  • Szobák száma: 3
  • Építés éve: 1978
  • Belmagasság: 260 cm
  • Emelet: földszint

“Kedves 2. Kerület kedvelők!!! Eladó a 2. Kerület legkedveltebb részén a Rózsadombon, egy kertkapcsolatos, terasszal rendelkező, amerikai konyhás nappali+2 hálós lakás.

01

A kertkapcsoklatos ingatlan egy 1978-ba, téglából épült, 7 lakásos, szigetelt társasház földszintén helyezkedik el. A kis lakóközösség családias hangulatú. A bejárat, teljesen elszeparált a többi lakás bejáratától. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a lakás nem az utca szinten helyezkedik el, ennek köszönhetően nagyon világos, csendes, részben panorámás. Pontosan 22 db nem magas lépcsőfok, az utca szintjétől a bejáratig. Tulajdonképpen egy első emeleti lakásnak felel meg.

A lakás műszakilag teljesen fel lett újítva, víz, villany, gáz, a kazán 2 éves csupán. A külső nyílászárók magas minőségű hő és hangszigeteltek. A bejárati ajtó, a belső nyílászárók és a konyha bútor igazi, tömör tölgyfából készültek. A kertkapcsolatos ingatlan minden helyiségében mozgásérzékelő található, riasztórendszer van, de nem volt használva ezidáig. […]”

02

02a

02b

03c

04

További képek, alaprajz és részletek a kertkapcsolatos lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, kertkapcsolat ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?