Orlay nyalánkság: ilyen, amikor működik a földszinti szoba-konyha

Orlay nyalánkság: ilyen, amikor működik a földszinti szoba-konyha

Az Orlay utcában, a Gellért-hegy lábánál kínált, földszinti szoba-konyhás lakásnál van nagyobb és szebb is. A példaérték azonban egyértelmű. A fotók alapján ugyanis bőven “kell” kategóriás a XI. kerületi szépség!

 

Az Orlay utcában kínált lakásról, részletesen

 

“GELLÉRTHEGY CSODÁLATOS VILLANEGYEDÉBEN EGYSZOBÁS VILLALAKÁS!
GÉPESÍTÉSSEL, BÚTOROKKAL AZ ÁRBAN!

XI. kerület legszebb részén, a Gellért-hegy oldalában lévő villanegyedben vissza nem térő lehetőség! Az egyirányú, csendes utcában lévő háromszintes villa érdekes, figyelemre méltó emberek, családok otthona volt hajdan, a huszadik század virágos kezdetén.

A 15 lakásos villaépület földszintjén kínálunk eladásra 44 m2-es, akadálymenetesen megközelíthető, teljes körűen felújított egyszobás lakást. Az egyedi készítésű fehér konyhabútor, fehér gránit mosogató a piros fallal modern és hangsúlyos része a lakásnak. A keleti tájolású nappaliból a sok zöldet, gesztenyefákat látni. A fűtés 4 db infra panellel működik. A buja kertbe közvetlen kapcsolat nyílik a lakásból. A kertben lévő padon órákon keresztül gyönyörködhetünk a látványban.

A felújítás éve: 2022.A közös költség 22 536 Ft , mely korlátlan vízfogyasztást is tartalmaz. Az udvarban egy autó számára van beállási lehetőség -szokásjog alapján működik. A beállás elektromos kapun -akár telefonhívással- gyors és kényelmes. A lakáshoz tartozik száraz, saját tároló.

A környék infrastruktúrája kiváló, könnyen elérhető a belváros ,és a város egyéb részei. Az ingatlan környékén jól karbantartott , magas értéket képviselő villaépületek találhatóak, melyek értéket képviselnek. A környezet csendes, és nyugodt, amely nagyszerű lehetőséget biztosít a pihenésre, és kikapcsolódásra. […]”

További földszinti szépségek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?